Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ferenc pápa ünnepi misén...

Ferenc pápa ünnepi misén mondott beszéde burkoltan a kereszténység végnapjai ellen szólít fel?

Figyelt kérdés
dec. 25. 14:50
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Allah akhbar!!!
dec. 25. 14:55
 2/7 anonim ***** válasza:
5%

Bergoglio maga keresztényellenes. Idén a megnyíló pokol kapuinak tart rituálét. Múltkor inka istennőnek.

Mindenáron megvalósítja a fatimai és a Szt. Malakiás profeciákat ez az ellenpápa.

dec. 25. 15:12
 3/7 anonim ***** válasza:
19%

Miért késlelteti a Szentatya a vég napjait?

Hát nem az lenne a cél, hogy mielőbb armageddon legyen, aztán megérkezzen Ő, akire már 2 évezrede várunk?

Szólítana már fel nyíltan a paráznaság és tivornyák gyakorlására magára öltve az antikrisztus szerepkörét. Akkor valós közelségbe kerülne a Krisztus is.

nem látják a vakok, hogy a Krisztust csak az elárulásával lehetséges megidézni? Semmit sem tanultak abból, amit ők maguk is hírdetnek?

Pedig amíg nincsen pápa, aki önként megteszi azt, melytől az összes pápa ódzkodott, addig nem más az egyház, mint egy intézmény, amely élősködik.

(Nem látjátok, de szomorúan csóválom a fejem és sóhajtozok)

dec. 25. 16:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Jézus Krisztus eljövetele nem a vég lenne, hanem az örök élet kezdete az igazak számára! Nem tudom, hogy Ferenc Pápa mit mondott, de Isten nem fogja hagyni, hogy elvesszen a kereszténység!
dec. 25. 20:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Amikor Jézus Krisztus eljön Isten dicsőségében, a szent angyalokkal, akkor majd a mindenki látni fogja a Föld népei közül. Én hiszek benne, hogy majd eljön, nem kell senkinek meghalnia, amikor eljön, akkor az élők is látni fogják. vagyis valódi eljövetelről van szó. Nem pusztulás lesz, hanem Jézus Krisztus valódi eljövetele, és a nemezetek mind látni fogják. Azon a napon mindenki csinál minden úgy, ahogy szokott. Az eljövetelkor, a világ összes emberén ítélkezni fognak. Sőt, még a gonoszon is ítéletet mond. Az akkori embereknek nem kell ehhez meghalniuk. Mindenki csinálni fogja a maga dolgát. Jézus Krisztus egyértelműen, hirtelen, és nagy dicsőségben fog eljönni.
dec. 25. 20:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Az eljövetele előtt feltárul a szövetség ládája az égben. Sajnos többet én sem tudom, de azt tudom, hogy nem fog meghalni hívő. Az eljövetele nem olyan módon fog megtörténni, hogy meg kell hozzá halni. Hanem az élők is meglátják.
dec. 25. 20:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Krisztus amikor eljön, szét választja a juhokat a kecskéktől.

Ő nem csak azt fogja nézni, hogy ki hitt benne és ki nem.

Hanem, hogy a hite összhangban van-e Istennel, a szándékával.

Mert sokan hivatkoznak Jézusra, de az nem jelent semmit.

Ezért bármennyire is fájó némelyeknek elismerni, vagy elfogadni, nagyon kevesen lesznek a "hívők" közül, akik túlélik azt az időszakot.

dec. 25. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!