Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten hívők, Egyet értetek?

Veteránmacska kérdése:

Isten hívők, Egyet értetek?

Figyelt kérdés

Ha a jelenések könyvének a számai igazak és elenyésző ember fog Isten országába jutni, akkor előfordulhat, hogy azoknak van igazuk, akik a legtöbb ember szerint tévednek?”

Nem hogy elő fordul, hanem így is lesz!

A 144,000 csak az úr vacsorán vesznek részt, közben elkészítí az Úr az új földet és Új eget.

A 144,000 ezer, azok az emberek, akik be tartották a Messiás parancsát, “szeresd fele barátot mint magadat” És ez a 144,000 ember minden élőre betartották.. ezek a szent a vegánok! Aki kaz Úr parancsára nem ettek tiltott gyümölcsből az Igazság Lelke igazságát hallván!

A világ különböző kereszténységei, zsidók, katolikusok, stb egyházak, s a pogányok az antikrisztus szolgáik, akik áldoznak füstölnek ( sütőben) ) az esztendők mindennapjaiban, a gyomrukba! Imát mondanak s köszönik krisztusunak a kínhalál hallt tetemet! Az antikrisztusnak!!

A kereszténység a széles út, Jézus név a hazugság Atyja maga a gonoszság, rablásvágy, gyilkolás!

Igen, a világ 99/5%-a elpusztul a földel eggyütt.,

Miközben majd ők Jézusukat várják, Ahelyet az Alfa és Ómega jön el, akiket nem vártak: Napban öltözött nő-Éva az Igazság Lelke, az első asszonyember! A “menyasszony” Alfa s Ómega

Az első teremtett s férfiember, Ádám! a “Vőlegény” az Alfa s Ómeg - SzentLélek

És Káin a trónörörös fehér lovon, az első szülött gyermek: Alfa és Ómega a kezdet és a vég, ítélő az Úr haragjának keve borstartója, ő jön el az Úr dicsőségében!

Íme a 3 szentség!

Ők jelentik a Föld lakosainak az igazságot, amik náluk vannak meg pecsételve!

És jajj a Föld lakosainak azon a napon!

dec. 24. 02:26
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
60%

20

Már megbocsáss, de én nem voltam tiszteletlen veled.

Nem vagyok farizeus, és nem a saját elmémre, hanem a Biblia szavára támaszkodok. Amint láthatod, a Biblia írja, hogy Isten az alfa és az omega nem egy ember.

TE vagy az aki a saját elmédre támaszkodsz, és olyasmit mondasz, ami embereket magasztal fel, Isten színtjére.

Hidd el, hogy nem csak mi a Tanuk gondoljuk úgy, hogy Istenre vonatkozik, és nem emberekre.

Más vallásuak is ugyan így vélekednek.

dec. 25. 10:06
 22/28 anonim ***** válasza:
#4 akkor a kérdések 90%-át törölni lehetne.
dec. 26. 17:41
 23/28 A kérdező kommentje:

“Már megbocsáss, de én nem voltam tiszteletlen veled.”

Miért is tiszteljelek? Még nagyobb hazugságot szóltok mint a keresztények! Tudod te ki volt az Újvilág bibliája létrehozója? Aki nektek eretnekséget és hazdugságot hozot?? C aki saját elméjére értelme alapján hozta létre a tanotokat!

“Hidd el, hogy nem csak mi a Tanuk gondoljuk úgy, hogy Istenre vonatkozik, és nem emberekre.

A szervezetetek alapítója akkor isten, anna hazugságait terjesztgetitek!

(Wiki)

“Első kiadására 1950-ben került sor.”

Jehova Tanui szervezet alapítója: Charles Taze Russe

Akit fel magaztaltatok és és zarándok helyet építetettek neki!👇🏻

[link]

Veletek még a keresztények sem értenek egyet!

De ebbe nem szeretnék bele menni! Meg kértelek benneteket hogy ne írjatok ide!

“Más vallásuak is ugyan így vélekednek.”

Mert elrejtették az igazságokat előlük, maga Antikrisztus Jézus krisztus!

A ketesztények a kegyelemre hivatkoznak, de hogy lehet kegyelem ahol ítélet van a cselekedeik szerin?👇🏻

dec. 26. 18:08
 24/28 A kérdező kommentje:

A ketesztények a kegyelemre hivatkoznak, de hogy lehet kegyelem ahol ítélet van a cselekedeik szerint?👇🏻

“Jel20/11

“11Akkor hatalmas ragyogó trónt láttam, és a rajta ülőt, akinek tekintete elől menekült a föld s az ég, de nem maradt számukra hely. 12Láttam, hogy trónja előtt állnak a halottak, kicsinyek és nagyok. Könyveket nyitottak ki. Kinyitottak egy másik könyvet is, az élet könyvét. A halottak fölött ítélkeztek, ahogy a könyvekben fel volt jegyezve, a tetteik szerint. 13A tenger visszaadta a beleveszett halottakat. A halál és az alvilág is visszaadta halottjait, és mindenki fölött ítéletet tartottak a tettei alapján. 14A halált és az alvilágot a tüzes tóba vetették. A tüzes tó a második halál. 15Aki nem volt beírva az élet könyvébe, azt a tüzes tóba vetették.”

dec. 26. 18:11
 25/28 A kérdező kommentje:

A Rossz tudás fája:

[link]

[link]

[link]

A jó tudás fája:

Vegan

[link]

[link]

[link]

[link]

dec. 26. 18:30
 26/28 A kérdező kommentje:

“Hidd el, hogy nem csak mi a Tanuk gondoljuk úgy, hogy Istenre vonatkozik, és nem emberekre.

Szerintek a pecsétek feltörései kinyilatkoztatasai amit nem vesznek komolyan, az nem Istentől származik??

A mennyei szózazokat írom nektek, az utolsó mennyei evangéliumot amik nem innen származnak hanem a mennyből

És a dimenzióban, Isten univerzumában, monitorozva vagytok!

dec. 26. 18:34
 27/28 TiniTitán0213 ***** válasza:
Szerintem sok ember fog üdvözülni.
dec. 29. 13:22
 28/28 A kérdező kommentje:
Igen! Lesznek akik kegyelmet kapnak! De azok akik hallották a pecsétek kinyilatkoztatásait és azt, hogy a tiltott” gyümölcs” az állatok- és a rossz tudás”fája” a leölésük meg evésük, és ennek ellenére eszik, azok már elkárhoztak! Csak akik isten parancsára lettek vegetáriánusok, azok lesznek be írva az élet könyvébe!
dec. 29. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!