Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A keresztények hogy tudják...

A keresztények hogy tudják feldolgozni, hogy Jézus egy barnabőrű, valamint lényegében illegális bevándorló volt?

Figyelt kérdés
ma 09:28
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
74%

Idézd, mely igében szerepel ilyen állítás!

ma 10:04
 12/29 A kérdező kommentje:

De hát benne van ti álkeresztények!

"És elhagyván Názáret földjét, elindula Jézus és az ő tanítványai, átlépvén a határokat, hogy a szegények és elnyomottak között szolgáljanak. És mikor megkérdezteték őt: 'Rabbi, törvényes-e, amit cselekszel?', Jézus felelé: 'Nincsenek határok Isten országában, és minden föld az Úré. Ahol szenvedés vagyon, ott van az én helyem is.'"

ma 10:11
 13/29 anonim ***** válasza:
83%

"De hát benne van ti álkeresztények!"

És hol van ebben, hogy illegális bevándorló lenne? Konkrétan milyen bevándorlási törvényeket szegett meg?

ma 10:15
 14/29 anonim ***** válasza:
76%

"benne van"

Hol?????

ma 10:22
 15/29 A kérdező kommentje:

#15: abban, hogy nem vagy keresztény és a bibliát sem ismered.

#16: ott az idézet

ma 10:23
 16/29 A kérdező kommentje:
„Aki megtagad engem az emberek előtt, azt én is megtagadom majd mennyei Atyám előtt.”
ma 10:24
 17/29 anonim ***** válasza:
62%

Kedves Kérdező! Nem kell elfogadnod Jézust és a keresztény tanításokat. De ne a mai törvények/jogszabályok alapján ítéld meg az akkori cselekedeteit! Főleg ne olyan szabályokat kérj rajta számon, amelyek akkor nem léteztek!

A korai kereszténység idején valóban volt egy olyan időszak, amikor kitiltották Itáliából (vagy csak Rómából, nem tudom pontosan) a zsidókat és az akkor annak számító keresztényeket, de már Jézus halála után.

ma 10:25
 18/29 anonim ***** válasza:
74%

"abban, hogy nem vagy keresztény és a bibliát sem ismered."

Mire alapozod, hogy nem vagyok keresztény?

Mire alapozod, hogy nem ismerem a Bibliát?

ma 10:29
 19/29 anonim ***** válasza:
80%

"ott az idézet"

Ott van valami idézet, ami bárhonnan származhat.

A Bibliának melyik részében keressem? Mert arra rákeresve, hogy "elhagyván Názáret", nem dob ki rá semmit a kereső.

ma 10:29
 20/29 anonim ***** válasza:
81%
Abban az időben az "illegális bevándorló", mint fogalom, értelmezhetetlen volt. Csak a #19 második bekezdésében foglalt, vagy esetleg a jelentéktelenségük miatt fent nem maradt tilalmak léteztek, de azok is csak rövid ideig.
ma 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!