A keresztények hogy tudják feldolgozni, hogy Jézus egy barnabőrű, valamint lényegében illegális bevándorló volt?
Idézd, mely igében szerepel ilyen állítás!
De hát benne van ti álkeresztények!
"És elhagyván Názáret földjét, elindula Jézus és az ő tanítványai, átlépvén a határokat, hogy a szegények és elnyomottak között szolgáljanak. És mikor megkérdezteték őt: 'Rabbi, törvényes-e, amit cselekszel?', Jézus felelé: 'Nincsenek határok Isten országában, és minden föld az Úré. Ahol szenvedés vagyon, ott van az én helyem is.'"
"De hát benne van ti álkeresztények!"
És hol van ebben, hogy illegális bevándorló lenne? Konkrétan milyen bevándorlási törvényeket szegett meg?
#15: abban, hogy nem vagy keresztény és a bibliát sem ismered.
#16: ott az idézet
Kedves Kérdező! Nem kell elfogadnod Jézust és a keresztény tanításokat. De ne a mai törvények/jogszabályok alapján ítéld meg az akkori cselekedeteit! Főleg ne olyan szabályokat kérj rajta számon, amelyek akkor nem léteztek!
A korai kereszténység idején valóban volt egy olyan időszak, amikor kitiltották Itáliából (vagy csak Rómából, nem tudom pontosan) a zsidókat és az akkor annak számító keresztényeket, de már Jézus halála után.
"abban, hogy nem vagy keresztény és a bibliát sem ismered."
Mire alapozod, hogy nem vagyok keresztény?
Mire alapozod, hogy nem ismerem a Bibliát?
"ott az idézet"
Ott van valami idézet, ami bárhonnan származhat.
A Bibliának melyik részében keressem? Mert arra rákeresve, hogy "elhagyván Názáret", nem dob ki rá semmit a kereső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!