Miért Muhammedet tartják a Muszlim a legjobb embernek?
Az Iszlám vallásban miért mondják azt hogy úgy kell élni mint Muhammed, ha ők is bűntelennek tartják Jézust?
Akkor nem lenne logikus, hogy az ő példáját kéne követni?
Külföldi vagy, ugye?
Az iszlám és a muszlim kisbetű. "Muhammed" az magyarul Mohamed, angolul Muhammad, s csak nagyon ritkán Muhammed. Az "a muszlim a legjobb ember" valószínű a "best muslim man" fordítóprogramos béna fordítása.
Egyébként a kérdésre a válasz, hogy Mohamed alapította az iszlámot. Nekik Jézus egy külső próféta, akinek nincs akkora jelentősége, mint a saját alapítójuknak, de ez általában mindenhol így van, szóval nem kell meglepődni rajta. Egy különbség például az óriási szervező munka, Jézus inkább volt underground lázadó, mintsem egy komoly, már az elején is katonasággal rendelkező érdekcsoport deklarált, elfogadott vezetője.
Nem tudtam, hogy kis betűvel kell írni a Mohamedet meg csak angolul láttam eddig. Muszlim helyett pedig azt akartam írni, hogy muszlimok.
A választ köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!