A Hit Gyülekezete a legjobb példa arra, hogy az okkult szellemidézés súlyos bűn és kerülendő?
Neten láttam az alábbi videót, ahol szellemeket idéznek, s azok megszállva az embereket mindenféle vergődésre, dobálózásra késztetik őket:
https://www.youtube.com/watch?v=dVlvtKHw1qc
A Biblia ír róla, hogy vannak gonosz szellemek, Jézus is űzött ki ilyeneket emberekből az evangéliumok szerint.
Lucifer-66, összekevered a Hit gyülekezetét és Jehova Tanúit.
A hitesek nem Jehovát imádják, náluk a főszereplő Krisztus és a Szent Szellem, ami/aki szerintük most is kiárad és csodákat tesz, "általa" "nyelveken szólnak" stb.
Jehova Tanúi viszont nem tanítják, hogy ilyen csodák ma is történnek, így nálunk nincs "nyelveken szólás" , "csodagyógyítás" , semmi "hókusz-pókusz".
Kérdezőnek igaza van, a Hit Gyülekezet elég jó példa a spiritizmusra - bár sztem ők ezt nem így nevezik.
A leborulás, térdre borulás az imádat jele. A videón szereplő emberekkel láthatóan nem ez történik, hanem rázkódás, vonaglás. Nekem az az eset jut eszembe, amikor a kafarnaumi zsinagógában volt egy ördögtől megszállott:
"A tisztátalan lélek pedig megrázta azt az embert, és hangos kiáltással kiment belőle."
A videón sajnos rázkódnak, rázkódnak, de ki nem megy belőlük az ördög :(
Te honnan tudod, hogy nem megy ki?😂
"A leborulás, térdre borulás az imádat jele."
A papok, a katona és János is földre esett, nem pedig önszántából borult le.
3
Igen Én is így látom. Pedig óriási különbség van a Tanúk, és a Németh Sándor alapította vallás között.
Az egyik kérdező ezzel a problémával küszködik, és azzal vádolja a Tanúkat, hogy valami gyógyító hatású készítményeket akarunk a Mamájával megvásároltatni.
Mert akkor kezdődött, amikor okkult módon kapcsolatba lépett a szellemekkel.
Vagy az, vagy nem és tényleg az okkult módon megidézett szellemek művelik ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!