Alkut kötöttem az ördöggel. Emiatt pokolra kerülök?
Szerintem letézik ez az egész mind kettő oldal. Az imák és a szavak nem csak repkednek az égben nem megyek bele jobban.
Lehet imádkozni hozzá is..megadja gyorsan a dolgokat én azt vettem észre könnyebben ki alakulnak az élethelyzetek azért a dologért amiért azt hiszed neked jót fog tenni, aztán úgy adja oda azt a dolgot hogy neked semmiképp sem legyen jó.
Én egy olyan dolgot kertem tőle ami eléggé elvett mindent az életemből, pedig azt hittem boldog leszek.
Na de ha nem élnél isten nem bocsátotta volna meg ezt is..inkább hozzá fordulj ezután mert bármit is ad a sátán nem azért adja hogy neked jó legyen (max egy ideig) és mindennel megtéveszt..nem tudsz fogást találni rajta isten nélkül.
Nekem ez a teóriám a meg tapasztalásom alapján.
Most komolyan: TE CSAK HÜLYÉSKEDSZ ITT!?
Ha viszont nem:
Olvasd végig Goethe: FAUST c. költeményét.
Lehet, hogy magas lesz neked, mint bivalynak az éjjeli muzsika, de - te akartad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!