Zabigyerek vagyok vallási szempontból, mert a szüleim csak polgári házasságot kötöttek?
Istennek értékes teremtménye vagy! Annyira, hogy egyszülött fiát küldte el a földre. Hogy, aki hisz a Fiának el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
A Biblia egy térkép, ha kérsz bölcsességet Istentől, akkor adhatja ezt a választ, hogy megvédjen az esetleges csalódásoktól. Ha nem kérsz tanácsot Ő akkor is szeret. Mint ismeretes van, aki csak a saját hibájából tanul...
Nem… alapból akkor lennel ha a szüleid elhagytak volna egymást… ha még mindig együtt vannak akkor nem vagy zabi gyerek
Polgári házasság elott a keresztény házasság volt a törvényes mert ezt elismerte az összes keresztény állam és ezzel meg örökölték a jogokat és rangokat!
Azaz a keresztényi házasság egy olyan fu kicsit látott el amit ma a polgári mivel ez számított hivatalosnak!
Amugy akkor lennel fattyú ha nem lenne keresztényi vagy polgári házasság ! 😅😂 apai ágról még ma sem orokolhetne ha csak nem csinálnak dns tesztet!
#3.
Hol volt arról szó, hogy kereszteletlen vagyok??? Arról volt szó, hogy a szüleimnek csak polgári esküvője volt, de ők is meg vannak keresztelve, meg én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!