Zabigyerek vagyok vallási szempontból, mert a szüleim csak polgári házasságot kötöttek?
Figyelt kérdés
Tényleg az lennék? :-(2022. febr. 20. 11:39
11/16 anonim válasza:
Nem vagy zabi gyerek.
Isten szemében te ugyan olyan ember vagy mint bárki más. A szüleid TÖRVÉNYESEN házasok és ez a lényeg.
13/16 anonim válasza:
Ilyen alapon elő lehetne szedni hatszáz féle világfefogását, amely szerint te valamiért nem vagy rendben... Azokon nem aggódsz? Nem tudom, mért kéne ez érdekeljen téged, ha egyszer ti nem tartoztok ebbe a vallási csoportosulásba.
14/16 A kérdező kommentje:
#13.
Miből gondolod, hogy nem tartozom a kereszténységhez vagy a vallásokhoz?
A szüleim azért nem házasodtak meg vallásilag (pedig akartak), mert nagyon messze éltek egymástól és nehéz lett volna megoldani a jegyesoktatást.
2022. febr. 20. 20:48
16/16 Mihaela Regina válasza:
Akkor en is az vagyok a csalad egyetlen olyan tagja vagyok aki meg sincs keresztelve. Szerinted? Raadasul vallasos fiuval vagyok egyutt. Nem vagy az es en se nyugodj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!