Mária Isteni varázslat miatt regenerálódott olyan gyorsan szülés után?
3 gyereket szültem, viszonylag könnyen, de kimerült, fáradt, megviselt voltam. Ahogy körülöttem minden kismama.
Mária meg áldatlan körülmények közt, egy istállóban szült (első szülés ráadásul nehezebb, főleg szüzen). Se folyóvíz, gondolom a mosakodási lehetőség is kezdetleges volt, de 1-2 órával később a gyermek megfürösztve alszik a jászolban, a boldog édesanya meg a legszebb ruhájában, makulátlan arccal, frizurával térdepel mellette és fogadja a (kizárólag férfi) látogatókat.
Ráadásul most olvasom, hogy szülés közben is szűz maradt, a szülés nem okozott semmilyen sérülést a szűzhártyájában. Szóval gondolom valami akkori császármetszésfélével szülhetett, ami szintén nem lehetett sétag
alopp
"a legszebb ruhájában, makulátlan arccal, frizurával térdepel"
"Ráadásul most olvasom, hogy szülés közben is szűz maradt, a szülés nem okozott semmilyen sérülést a szűzhártyájában"
Ezeket honnan vetted?
Az ugye megvan, ahogy a karácsonyi betlehemek nem feltétlenül azt az állapotot festik le, ahogy valóban kinéztek a szereplők.
De nyilván troll kérdés. Szóval felesleges magyarázni.
Kedves Kérdező
Mária nem maradt szűz, Jézus után egyébként is még szült legalább 5. gyermeket Józsefnek.
Hogy nem tér ki Mária állapotára az azért van, mert nem ez a lényeges.
Úristen!
A pelenkát miért hagytad ki, ha már ilyen okosan filózol, meg a köldökcsonkot?🙃
Jézus, Mária, gyere le!
🤦♀️
7
Tehát giccses karácsonyi díszekből tájékozódsz. Ok.
Honnan kellene akkor? A templomban is így ábrázolják. Mi a hiteles forrás? A Biblia alig ír valamit. Csak hogy megszülte, bepólyálta és betette a jászolba. (Tehát nem feküdt a baba mellett, ahogy amúgy régen evidens volt a meggyötört, fáradt nőnek)
Van esetleg más, ahonnan lehet tájékozódni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!