Mária Isteni varázslat miatt regenerálódott olyan gyorsan szülés után?
3 gyereket szültem, viszonylag könnyen, de kimerült, fáradt, megviselt voltam. Ahogy körülöttem minden kismama.
Mária meg áldatlan körülmények közt, egy istállóban szült (első szülés ráadásul nehezebb, főleg szüzen). Se folyóvíz, gondolom a mosakodási lehetőség is kezdetleges volt, de 1-2 órával később a gyermek megfürösztve alszik a jászolban, a boldog édesanya meg a legszebb ruhájában, makulátlan arccal, frizurával térdepel mellette és fogadja a (kizárólag férfi) látogatókat.
10
Attól függ, mit szeretnél.
Ha vallási szempontból közelíted meg, akkor a Biblia azért mindenképppen hitelesebb forrás, mint egy kínai műanyagdísz.
Ha tudományos vagy történeti szempontból érdekel a dolog, akkor ennek is utána lehet nézni. Ebben az esetben természetesen nem kell hitelt adni a Biblia szavainak, de akkor sem a fröccsöntött műanyagjézus lesz a megfelelő igazodási pont.
Amúgy meg vannak nők, akinek pont jó, ha szülés után pihenni tudnak, és nincsenek a gyerek közelében. Gondolom egyénfüggő.
Nos kapaszkodj meg, ennél SOKKAL ELKÉPESZTŐBB!
- ante partum
- in partu
- post partum
Azaz: szülés előtt, szülés alatt, szülés után! Ezt csináld utána, ha tudod!😁
Nem hiszed el? Nyugi, a hiba nem a te készülékedben van! Agyas egyházatyák ezt vagy ezer éve kiagyalták, ezáltal ezt minden hívő léleknek ezt EL KELL FOGADNI! Az ilyen ökörségeket nevezik DOGMÁKNAK. Hiába a tudomány fejlődése, nincs visszaút! Ez egy teológiai zsákutca.
#13. Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa!!!
Pont a lényeget felejtettem le: Mindhárom stádiumban SZŰZ volt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!