Igaz ez a kinyilatkoztatás, vagy nem igaz?
Nem tudom, hogy kinyilatkoztatás-e, szerintem szinte biztos, hogy az, de végül is, lehet, hogy nem, és akkor tévedek.
Isten kinyilatkoztatta nekem a mostani napokban, hogy a Fideszt valójában a 2010-es évek közepe körül leváltotta a Jobbik, egészen 2019-ig. Utána liberálisok jöttek, és most szintén a jobbik van. Most az ország nagy bajban van, és nincs normális párt az ország irányítására. Külföldről hívnak segítséget, hogy a vad hangulatot csökkentsék, és legyen, aki irányítsa az országot. De azt a gonosz irányítja.
Kinyilatkoztatta Isten azt is, hogy India, és az egész Ázsiában háborúk vannak. És hogy hamarosan sokkal komolyabb háborúk lesznek. Az egész Ázsiában az összes ember evakuálni kell, minél hamarabb, akkora lesz a háború! Már most, evakuálni kell az összes embert Ázsiából!! Sok emberi életet megmentenek ezzel!
Szerintetek jók a kinyilatkoztatások? Főleg hívőket kérdezek. Mielőtt azt mondanátok, hogy nincs értelme annak, amit mondok, annak újból mondom, hogy ne az értelmét nézzétek, hanem hogy jók-e a kinyilatkoztatások. Isten gondolom nektek is adott kinyilatkoztatásokat, és a világról is többet tudtok, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!