Akkor most te jössz: Ezt az érzést te hogy tudnád költői eszközökkel hitelesen kifejezni...? 😊
dec. 10. 17:52
12/19 anonim válasza:
Én a zuhanó repülőn másként imádkoznék. Istennek nem az akarata, hogy a gép lezuhanjon, és az emberek meghaljanak.
De sajnos előfordulnak balesetek, vagy terror támadások. Ha Isten mindig megmentené azokat akik baleset áldozatai lennének, akkor Sátánnak lenne igaza. Az emberek pedig érdekből fordulnának hozzá, és nem azért mert egyébként is érdemes hálásnak lenni az életért.
Ugyanakkor a feltámadás ígérete által az ember nem veszti el a reménységét, ha meg kell halnia. Krisztus is megbízott az atyjában, hogy nem felejtkezik el róla.
dec. 10. 21:15
13/19 Jégszív válasza:
#12.
"Beati pauperes spiritu" - QUIA SUA STUPIDITATE NON DOLET!
dec. 11. 09:58
14/19 anonim válasza:
Nehéz...
Isten jósága nélkül nem tudnánk hozzá fordulni. De Isten jó.
dec. 11. 22:36
15/19 Jégszív válasza:
#14.
Kezeltesd magad...
dec. 12. 08:38
16/19 anonim válasza:
Itt a farok csóválja a kutyát. Nem úgy lesz hited, hogy Isten felé fordulsz, ahogy írod. Hanem a hit által látod meg az "Istent". Nem mindegy. A hit viszont adomány Istentől, aki azt akarja, hogy megtaláld. Hit nélkül nem találod meg az IStent még akkor sem ha milliónyi hívő ember vesz körül.
dec. 13. 19:13
17/19 Jégszív válasza:
#16.
Ez KEVÉS!
A hitről megvan a külön bejáratú véleményem.
Tudod mit? Ha hit nélkül nem találom meg - AKKOR NEM IS KELL!
dec. 14. 17:46
18/19 anonim válasza:
Szerintem képtelen. A bűnös állapotot sokszor "halott" állapotként írja le a Biblia, és egy halott nem nagyon tud magától életre kelni. (hacsak nem Maga Isten az lásd: Jézus).
dec. 16. 20:10
19/19 anonim válasza:
Említettem a tékozló fiút, akinek csak el kellett magát határoznia, hogy Felkelek és atyámhoz megyek. A végén pedig az atya mondja azt, hogy a fia meghalt, és feltámadt. Úgyhogy a szellemi halál nem ellenérv.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!