Sos. Egyedül vagyok itthon, félek és képtelen vagyok bent maradni a lakásban?
Volt valami rossz ("gonosz") álmom és olyan nyomasztó érzéssel ébredtem....
Valamiféle jelenlétet érzek, bár tudom, hogy egyedül vagyok. Annyira erősen éreztem most ezt, hogy kijöttem a lépcsőházba, ez némi biztonságot ad, de mégsem dekkolhatok itt reggelig. Nem bolondultam meg, de eskü nem stimmel most valami a lakásban úgy érzem. Mit csináljak?
Voltatok már hasonlóan?
Nem tudnék félelemben élni, hogyan néznék így bele a tükörbe?
Ha van is ott valami tuti leütném.
Bibliában van
"Ezután elmentek Kapernaumba. Szombaton pedig azonnal a zsinagógába ment, és tanított. Álmélkodtak a tanításán, mert úgy tanította őket, mint akinek hatalma van, és nem úgy, mint az írástudók. Éppen ott volt a zsinagógájukban egy tisztátalan lélektől megszállott ember, aki így kiáltott fel: Mi közünk hozzád, názáreti Jézus? Azért jöttél, hogy elpusztíts minket? Tudom rólad, ki vagy: az Isten Szentje. Jézus ráparancsolt: Némulj el, és menj ki belőle! A tisztátalan lélek pedig megrázta azt az embert, és hangos kiáltással kiment belőle. Mindnyájan annyira megdöbbentek, hogy ezt kérdezgették egymástól: Milyen új tanítás ez? Hatalommal parancsol a tisztátalan lelkeknek, és azok engedelmeskednek neki. És gyorsan elterjedt a híre mindenfelé Galilea egész környékén."
Márk 1:21-28 RÚF
Én erre gondolok ilyenkor bár nem félek egyedül 30 évesen
Csak gondolj rá, Jézus veled van és parancsolnj a félelmednek:
"nèmulj el"
Menj ki belőlem,így feküdj vissza abban a tudatban, hogy soha nem vagy egyedül
Te nem látod őket attól ők még láthatnak téged... :D
Amúgy meg nyugi, rossz álom volt, ennyi az egész, megesik bárkivel, attól még az álom marad, nem a valóság.
Ismered a történelmét a helynek ahol laksz? Mi volt ott?
Nézz meg egy horror paródiàt meg igyál meg egy sört, ezeket ajánlom: Haunted House 1-2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!