Itthon azért nincs szociális háló mert a magyarok képtelenek lennének elviselni hogy az is meg tud élni akinek nincs munkája és nem szív vele együtt a melóban?
2: ez milyen hülyeség már? attól hogy egy állam ad valakinek segélyt, még nem kell tőled elvenni pénzt.
hihetetlen a magyarok észjárása.
4. Persze, hogy kéne. Elveszed Lölő vagyonát, és 100 évig elég lesz alapjövedelemre.
Legnagyobb kétjegyű prímszám megvan?
3#: zseni vagy, nagyon jó a hozzászólásod, rávilágítottál a lényegre:):
2006-tól kezdve valami nagyon elgurult ebben a társadalomban: akkortól kezdett el sokmindenki ugatni, hogy "Mennyééé dóógozni!", meg, hogy "Vonjuk meg ezt-azt a másiktól, de nekem az jár, másnak meg nem" szemlélet, majd fura módon jött a 2008-as válság, akkor meg mindenki csak nézett, hogy valami segítség csak kellene...
2010-től elkezdődött megint a megvonások, közmunka, rokkantak átminősítése foglalkoztathatóvá: rengetegen tapsoltak ennek, majd megint jött a válság, segítsük meg ezt-azt-amazt, mert "Én érdemleges vagyok rá, de a másik nem".
Közben meg húzták fel a stadionokat, tollasodtak meg emberek, érdekcsoportok, aztán a társadalmi olló szépen előttünk szétnyílt.
De akkor is a jelszó marad a:
"Mennyéééé dóóógozni!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!