Mi a véleményetek a korlátozó intézkedésekről?
1. Van ahol sokkal szigorúbb...Van ország ahol ami megnyitott, de konditerembe, szállodába, meg a színházba is csak védettségivel mehetsz...
A 20:00 kijárási engem nem zavar, kevesebb a támadások is...(meg hát aki egészéges akar élni az legalább hétköznap már 21-22 között már alszik. :)
Ugyanazt tudom megismételni:Az jó lenne ha hagynának élni. De most az megy már hogy minden üzletet ami nem létfontosságú be kell zárni!!! Úgy is túl sokan dolgoznak még. Majd kapnak 40 ezer forintot és ki kell bírni! Ha nem bírják ki önzők! Sőt! Az élelmiszerboltok is zárjanak be, mert minek annyit enni! Ki kell bírni,
De bírjuk ki még egy kicsit még két hét. Mert olyan hülye vagyok hogy nem fogom fel hogy így úgy járvány. Hát nagyon sok hónapja kell még egy kicsit kibírni miközben két dolog növekszik: munkanélküliek meg a betegek száma.
" aki fosik a "vírustól" maradjon otthon, oltassa (el)magát, és kuss"
Én oltatnám, de nincs oltás, nem adnak. Még a 85 éves nagyszüleim sem kapnak. Akkor most mi legyen?
1. Semmi értelmük, totál feleslegesek, a vírus veszélyessége nem indokolja őket, úgy tupírozzák fel a számokat a pánikkeltés miatt.
2. Több intézkedés akkor is hatástalan, sőt kontraproduktív lenne, ha ez tényleg egy veszélyes, nagyon fertőző, nagyon halálos vírus lenne. Hatástalan lenne pl. az utcai maszkviselés, kontraproduktív az esti kijárási tilalom, ami összezsúfolja zárás előtt az embereket a boltokban.
3. Egyes intézkedéseket akkor sem lenne szabad bevezetni, ha ez tényleg egy szörnyen halálos vírus lenne. Ilyen az iskolák bezárása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!