Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova Tanúi miért tagadják a...

Jehova Tanúi miért tagadják a túlvilág létezését?

Figyelt kérdés
Szerintük halál után az ember nem megy sem a mennybe, sem a pokolba.

dec. 9. 22:34
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 Veteránmacska ***** válasza:

‘Megértem az érzéseidet. Sajnálom, hogy csak félig értek veled egyet.”

Ez is több mint a semmi. De nem velem értesz egyet hanem a pecsétek titkaival.. csak félig.. már jó úton haladsz.

“Hidd el, Istennek van akkora hatalma, hogy ne engedje a szavát teljesen meghamisítani, vagy megváltoztatni.”

Nincs hatalma felettünk, mert meg adta a szabad akarat szabadságát, hatalma amkor lenne ha megsemmisîtené ez a romlást és pusztítást mert csak csettintésébe kerülne.. de nem én vissza vele. Isten józan, és tiszta lelkű. Azért nem lép közbe, csak akkor ha mindenki hallja a pecséteket amik fenyitatnak, hogy tudjon ítélni. de az órát csak ő tudja. Ha már hallasz valami újat, amit fül nem hallott, szemnem láttott,és megbotránkoztató, akkor közel az Úr eljövete.

“A Bibliát pedig nem a Farizeusok írták, hanem azok akiket Isten felhasznált erre. Köztük voltak próféták, és királyok, de egyszerű fügeszurkálók is.”

Nem ők írták, ez így van, de az apostolok az írástudóknak és papoknak, könyvnyomtatványoknak adták át a tekercseket, és amivel nem értettek egyek kitépték, amivel meg igen, benne hagyták.. ért (mondja az Úr jajj írástudók farizeusok) nem lehetett velük szembe menni mert ők voltak a kormányzók és királyok akiknek a kezükben az egyház volt. Az apostolok egyszerű, szegény fölművesek, halászok, és pásztorok voltak.. csakis az írastudóknak volt könyv nyomtatványuk.

“Ha Isten hagyná, hogy meghamisítsák a szavát, akkor nem lenne jogos olyasmit számon kérni, amiről emberek nem tudtak.”

Hányszor nem hagyta. Meg monta a kezdeteknél mi jár érte, betegseg és halál, nyomorúság. Aztáb szomora és gomora pusztítása, aztán, önzönvíz! Aztán Jézus. Isten kérese mindig kudarcba fulladt.. évszázadokon át csak verte a nenzedékeket, Jézus halálával beletörődött sok volt neki, nem akart pusztítani. Nem tudták az emberek ja, mert ezt hazudta az ördög, hogy megengedi, aztán a farizeusok egy szót sem emeltek a teremtmények védelmébe pedig tudták miért jött Jézus.. mit kéne még tennie Istennek ezekután?? Meg eszi az ember, aztán azt kapja amit adott, isten vissza küldi a paradicsomba az embert, biztos nem tesz olyan lelket jelenlétébe aki ette a vért és húst, hanem vissza küld ide adig amig nem tanuljuk meg.. de már nem vár soká mert nem bírja hall mindent nem tudja bedugni a fülét, a szíve hasad meg az állatokért, a szerete meg hidegült azért nem érzékeljük őt. Akit érzékelnek a Föld kakosai a Jézus nevű antikrisztus akinek hatalma van fölötettek az ördög.. mindent meg ad ha őt imádod, de mikor meg halsz meglepi, vissza jössz állatba, valamelyik vágóhídra, vagy ólba, a gyerekeidhez közel, le vágnak a rokonaid, vagy ismerőseid és meg esznek, és te nem halsz meg hanem látsz mindent.. ez a sátán leg elrejtettebb mélysége, amig csak szentek tudnak, és a pecsetek titkai.

“Sokkal nagyobb bűn az, amit Isten engedélye nélkül az emberek megtesznek, és még a megváltót sem fogadják el.”

Sokkal nagyobb bűn az, ha más isteneket imádsz, egyenesen az antikrisztust az ördögöt, meg vett a kenyelem hazugságával. Sokkal nagyobb bűn az hogy e emellett eszed a fogvatartottakat a némákat a meg kínzottakat, amik A te Istenednek évezredek óta fájnak, olyannyira, hogy a könnyei az Óceánok, azért olyan sósak. Az Úr könnyei.. és ennek elkenére kenyelembe tart, kegyelmet hogy tud az igazságot, és aztán dönts.. de látom látsz de vak vagy, hallod de süket vagy, halott vagy az élők között

dec. 13. 20:41
 52/64 Veteránmacska ***** válasza:
Az Úr meg adott az embernek mindent amit a szeme, keze, és a bőre kíván! Mindent meg adott feleséget, szexet, utódor, társat csodálatos állatokat, lényeket, gyümölcsőket, napfényt, naplementét , vizet, érzékelést, látást, boldogságot, milló féle nővényi táplálékot, amik fehérjékben gazdagok, gyümölcsöket, édeset savanyút, gombaféléket, gabonát, hüvelyeseket, fűszereket, egy gyönyörű paradicsomot, egy ligetet, egy oázist, a sötét rideg végtelemben ahol fények cikáznak, és tavak patakok folynak tele virággal, fákkal, éjszakával, csillagokkal éjszajával a pihenésre, amit hatalma és ereje működtet a mai napig. De valakinek ez nem tetszett mert nem kapot testet, és nem tudta élvezni amit az ember, és becsapva, el ámítva pusztít minket a saját kezünk álltal, mert irigy volt, mit tett? Egymásnak uszított, felsőbb rangú teremtényeket úszított alacsonyabb rangú teremtények pusztítására. Amit a mai napig maga működtet Jézus nevét felhasznàlva.. de már nem sokáig
dec. 13. 21:20
 53/64 anonim ***** válasza:

Kedves Veteránmacska!

Az, hogy Isten szabad akaratot adott, az nem jár azzal, hogy az ember mindent meghiúsítson, amit Isten elhatározott.

Igen, voltak próbálkozások a szavának elpusztítására, és változtatására, de ezek sikertelenek maradtak.

Jézus határozottan kijelentette, hogy Isten szava az igazság. Ha ezt hagyná Isten meghamisítani, akkor Jézus valótlant mondott volna.

Sőt Isten azt is kijelentette, hogy az Ő szava soha nem fog elmúlni. Tehát nem engedélyezi, hogy változtassanak rajta.

(Ézsaiás 55:11) 11 úgy lesz az én szavammal is, amely elhagyja a számat. Nem tér vissza hozzám eredménytelenül, hanem mindenképpen véghez viszi azt, amiben kedvem lelem, és sikeres lesz abban, amiért elküldtem.

Isten mindent amit a szavában leíratott folyamatosan teljesedik, senki és semmi nem változtathat ezen. Legfeljebb másként értelmezik, vagy félreértik. De változtatás nincs.

dec. 13. 21:42
 54/64 Veteránmacska ***** válasza:

“Az, hogy Isten szabad akaratot adott, az nem jár azzal, hogy az ember mindent meghiúsítson, amit Isten elhatározott.”

Isten egyet határozott el de világosan! Mégpedig az hogy elfog jönni:

“Az Istent imádd. (Jel 19,10) 10Azután monda nékem: Be ne pecsételd e könyv prófétálásának beszédeit, mert az idő közel van. (Dán 8,26;Jel 1,3) 11A ki igazságtalan, legyen igazságtalan ezután is; és a ki fertelmes, legyen fertelmes ezután is; és a ki igaz, legyen igaz ezután is; és a ki szent, szenteltessék meg ezután is. 12És ímé hamar eljövök; és az én jutalmam velem van, hogy megfizessek mindenkinek, a mint az ő cselekedete lesz. “

Nem lessz itt kegyelem sem se szeretet, hanem igazság ha etted a tiltott gyümölcsölcsöt, a mennyei evangélium titkai kinyilatkoztatás dacára, amit én tudok akkor az úr haragja lesz rajtad: ” Be ne pecsételd e könyv prófétálásának

beszédeit, mert az idő közel van”

“Igen, voltak próbálkozások a szavának elpusztítására, és változtatására, de ezek sikertelenek maradtak.”

Azért meg meg sajnálta Noét, ugyanis az unokái levágták a birkát, Noé könyörgött hogy hagyja életben a családját, ezért szaporodunk tovább idáig.

“Jézus határozottan kijelentette, hogy Isten szava az igazság. Ha ezt hagyná Isten meghamisítani, akkor Jézus valótlant mondott volna.”

Jézus utolsó búcsú levele:

“26Amikor eljön a Vigasztaló, akit az Atyától küldök nektek, az Igazság Lelke, aki az Atyától származik, ő tanúságot tesz rólam. 27Ti is tanúságot tesztek rólam, hiszen kezdettől velem vagytok. 161Ezeket mondtam nektek, hogy meg ne botránkozzatok. 2Ki fognak zárni titeket a zsinagógákból. Sőt eljön az óra, mikor mindaz, aki megöl titeket, azt hiszi, hogy szolgálatot tesz Istennek. 3Így tesznek veletek, mert nem ismerik sem az Atyát, sem engem. 4Azért mondtam ezeket, hogy mikor eljön az óra, eszetekbe jusson, hogy előre megmondtam nektek. Kezdetben nem mondtam ezeket, hiszen veletek voltam.” <—teremtményekről van szó

Nem Jézus fog eljönni, küld egy újabb külfötted aki felnyissa a pecséteket a bárány, akinél akinél az élet és a pokol kulcsai vannak JAHWE jön el maga az Úr, (nekem már felnyitott pecsét)

“ 5Most elmegyek ahhoz, aki küldött engem. Közületek senki sem kérdi tőlem: hová mégy? 6de mivel ezeket mondtam, szomorúság tölti el szíveteket. 7Ám én az igazságot mondom: jobb nektek, ha én elmegyek, mert ha nem megyek el, a Vigasztaló nem jön el hozzátok. De ha elmegyek, majd elküldöm őt hozzátok. 8Amikor eljön, akkor majd meggyőzi a világot a bűnről, az igazságról és az ítéletről. 9A bűnről: mert nem hittek bennem. 10Az igazságról:”

Az bűn meggyőzés az állatok evése.. mindeb leírtam istenről, a bűnről és az igazságról. Nem de?

“Sőt Isten azt is kijelentette, hogy az Ő szava soha nem fog elmúlni. Tehát nem engedélyezi, hogy változtassanak rajta.”

Mivel a menyben vannak a pecsétek, és a titkok soha nem múlnak el, sőt a küldőtt felnyitatja a föld lakosainak, Jézus igazi beszédét amiért megölték. És isten szava sem múlik el, mert a parancsa így hangzik: “szeresd felebarádot mint magadat és tény jót vele” és majd az új földön és új égen ez szó soha nem fog elmúlni.. itt igen mert ezt el pusztítja.. csak 144 ezer vegán éli túl, ami keskeny út.,

“Ézsaiás 55:11) 11 úgy lesz az én szavammal is, amely elhagyja a számat. Nem tér vissza hozzám eredménytelenül, hanem mindenképpen véghez viszi azt, amiben kedvem lelem,

“és sikeres lesz abban, amiért elküldtem.” Tehát nem volt sikeres jézus Itt is mondja Isten hogy Jézus pecsétei lessz sikeresek amiket eltitkoltak a világ elől

A kedvét abban lelné, ha nem lennének a gyerekei vámpírok, állatkínzók, gyilkosok, az úr ebben lelné örömét, és sikeres lesz abban ha eljön a haragja, az ítéletnél ővé lesz az utolsó szó.

“Isten mindent amit a szavában leíratott folyamatosan teljesedik, senki és semmi nem változtathat ezen. Legfeljebb másként értelmezik, vagy félreértik. De változtatás nincs.”

Mit lehet félre érte azon amit nem tettek bele a Bibliába?? Jézus írásait nem tették bele, sőt megfeszítették!! Lesz egy küldött aki kinyilatkoztatja, aki már itt van . Ebből tudom. Igen isten mondod már be teljesedet az ítélet órája el érkezett, próbára vannak téve az emberek. Itt van Isten úgy jött el mint a tolvaj, és úgy ítél mint a tolvaj. Ha továbbra is ragaszkodsz a meg kínzott állat húsához, úgy végzed te is —> “Be ne pecsételd e könyv prófétálásának beszédeit, mert az idő közel van. (Dán 8,26;Jel 1,3) 11A ki igazságtalan, legyen igazságtalan ezután is; és a ki fertelmes, legyen fertelmes ezután is; és a ki igaz, legyen igaz ezután is; és a ki szent, szenteltessék meg ezután is.”

dec. 13. 22:28
 55/64 Veteránmacska ***** válasza:

Isten könyörgése hozzátok:

“11 Mire való nékem véres áldozataitoknak sokasága? ezt mondja az Úr; megelégeltem a kosok egészen égõáldozatait és a hízlalt barmok kövérét; s a tulkok, bárányok és bakok vérében nem gyönyörködöm;

12 Ha eljöttök, hogy színem elõtt megjelenjetek, ki kivánja azt tõletek, hogy pitvarimat tapossátok?

13 Ne hozzatok többé hazug ételáldozatot, a jó illattétel útálat elõttem; újhold, szombat s ünnepre-felhívás: bûnt és ünneplést el nem szenvedhetek.

14 Újholdaitokat és ünnepeiteket gyûlöli lelkem; terhemre vannak, elfáradtam viselni.

15 És ha kiterjesztitek kezeiteket, elrejtem szemeimet elõletek; sõt ha megsokasítjátok is az imádságot, én meg nem hallgatom: vérrel rakvák kezeitek.

16 Mosódjatok, tisztuljatok meg, távoztassátok el szemeim elõl cselekedeteitek gonoszságát, szünjetek meg gonoszt cselekedni;”

dec. 13. 22:35
 56/64 Veteránmacska ***** válasza:

“15 És ha kiterjesztitek kezeiteket, elrejtem szemeimet elõletek; sõt ha megsokasítjátok is az imádságot, én meg nem hallgatom: vérrel rakvák kezeitek.”

Szóval kinek imádkoztok?? Ő biztos nem hallgatja meg, miközbe eszitek vért, a húst..nem is tapad vér a kezetekre de eszitek, az ördög szolgái vagytok, az jó illatételt a steak-re érti az Úr. .És minden olyan ételre aminek vér az ára, halál és kín..

dec. 13. 22:39
 57/64 Veteránmacska ***** válasza:

“Igen, voltak próbálkozások a szavának elpusztítására, és változtatására, de ezek sikertelenek maradtak.”

Sikerül is! Ha nem sikerült volna mik azok a titkok a pecsétekben, és jön el a seregek Ura haragja, és miért lessz elragadtatás?? Realitásban élj, ne aludj. Ha sikerült békesség lenne ebbe a pokoli paradicsombab és békessék lenne a teremtőben. De láthatod nagyon nincs jó, ha már világvégén gondolkodott és be is végzi. Józanodj! Az antikrisztus és kegyelem hazugsága meg vakított.

dec. 13. 22:52
 58/64 anonim ***** válasza:

Kedves Veteránmacska!

Az állatáldozatok Jézus halálát hivatottak helyettesíteni.

ezzel emlékeztette Jehova a népét, hogy ők ugyan olyan tökéletlenek, bűnre való hajlammal élnek, mint a környező népek.

Ezért az általad idézett versek arról szólnak, hogy Isten, aki meghatározta, hogy milyen állatokat kell felajánlani, nem azért volt elfogadhatatlan, mert az állatok megölésével járt, hiszen maga Isten adott erre parancsot.

Sokkal inkább arról szól, hogy az életük nem elfogadható, és nem tiszták az indítékaik, ezért az állatáldozatokat nem fogadja szívesen, mert képmutatásból teszik, nem őszinte szívből.

Ahogy Káin is tette. Az áldozata azért nem volt elfogadható, mert a szíve nem volt tiszta.

Ábel áldozata pedig őszinte volt, ezért volt jobb, és nem azért, mert állat, vagy növény áldozatról beszélünk.

dec. 14. 08:58
 59/64 Veteránmacska ***** válasza:

“ezzel emlékeztette Jehova a népét, hogy ők ugyan olyan tökéletlenek, bűnre való hajlammal élnek, mint a környező népek.”

Hát milyen Isten ez aki egy ártatlan érző teremtmény életével szemléltet a gyakorlatban. Ez az egész hazugság nem istentől jött ez az írás, hanem farizeus írástudók írták bele, akik az anti krisztus istenítik és isten fiának nevezik. Isten nem gyilkos!!

“ Ne vadold ilyenekkel ne higy ennek az ördögi írásnak! Ezért az általad idézett versek arról szólnak, hogy Isten, aki meghatározta, hogy milyen állatokat kell felajánlani, nem azért volt elfogadhatatlan, mert az állatok megölésével járt, hiszen maga Isten adott erre parancsot.”

Nem Isten adott erre pancsot, hanem az ösi kígyó aki a kezdeteknél is volt, maga az ördög adott erre parancsot! Huhh ezért nagy bűntetés jár.. ezért hogy vak vagy és süket, figyelmen kívül hagyod isteni igazi parancsát “szeresd felebarátod mint magadat” (állatok) “szerest ellenségedet és add neki oda a ruhádat” ( ember társad)

Ezért hogy ragazkodsz ahhoz hogy isten egy gyilkos, az Atya állatba fog téged vissza küldeni ide a maradicsomba.. hallottad a szent evangéliumot amit a saját ujjam írd le és ellene mész a pecséteknek az Úr haragja követi az életed után a léted.. magyarul meg büntet az Úr!

“Sokkal inkább arról szól, hogy az életük nem elfogadható, és nem tiszták az indítékaik, ezért az állatáldozatokat nem fogadja szívesen, mert képmutatásból teszik, nem őszinte szívből.”

Ez maga egész sátáni. Nem kapsz kegyelmet.. meg lessz a bünti ne félj.. meghalaz é meg esznek a gyerekeid.. és te látni fogod.. szívből tetted, ugyanúgy szívből fogják meg enni a testrészeid és látni fogod!

“Ahogy Káin is tette. Az áldozata azért nem volt elfogadható, mert a szíve nem volt tiszta.”

Mert nem volt képes meg ölni egy állatot?? Milyen isten ez aki ezért haragszik?? Na de a pecsétek mindent kinyilatkoztatnak hogy az nem isten volt.. káin volt isten fia, az első szülött embert aki Istenből jött, Ábel, pedig ördög gyereke aki az apja hagyományát folytatta, ami az édenben történt… gyilkosnak, van be állitva Káin, holott Ábel, hozta be a romlást, a mai napig működtek vágó hidak miatta, isten Káinban volt, és meg ölte Ábelt.. az ördög bosszúból azért mert Isten meg ölte a fiát Ábelt, mert Ábel fia volt, bosszúból az ördög felvette Jezus nevét, felhasználta a farizeusokat és írástudókat hogy rejtsél el a teljes igazságot.. csak hogy tudd az igazságot..

“Ábel áldozata pedig őszinte volt, ezért volt jobb, és nem azért, mert állat, vagy növény áldozatról beszélünk.”

Nek istennek volt jobb, hanen az ördögnek mert ő kérte rá, ahogy Ádámot és Évát is!

Káin nem ölt állatot mert benne volt Az Úr.. és fejbe vágta ámelt mert sajnálta az állatot.

Ha Ábel pecséte lesz a homlokodot, itt fognak hagyatni, fagy pedik a tűz tavába vetnek!

Ha Káin pecséte lesz a homlokodon, aki a magvető volt, a bárány, akkor felvitetnek és meg bocsátatik

Mert Káin maga az Alfa és Omega, a kezdet ( elsőszülött ember) és az utólsó, aki eljő, “aki a nevét csak ő tudja” nála vannak a a halálnak és pomolnak kulcsai, ő az szörnyű lovas, a szeme mint a láng!

káin fog eljönni hogy tisztázza magát és Isten meg adta neki ez a hatalmat, Káin Isten fia, ez áll az evangélium titkaiban.

Jézus Ígérete volt a búcsú levelében:

” sok mondani valóm lenne hozzátok de most el nem hordoznátok. elküldöm nektek az igazság ama Lelkét aki elvezet titeket a teljes igazságra”

Igaz hogy nem tudjátok el hordozni és rlfogadni.. a világ be nem tudja fogadni Káint, és felvenni a pecsétjét.. ezért mennek be a menyországba, és lépnek be az új földbe kevesen.. mert ez az igazi keskeny út- Káin! Csakis 144 ezer vegán, marad meg és támad fel.. akik akik nem folytatták az ördök fia, Ábel hanyományát , akik nem ették a húst a vért, aki nem az állat kínjából táplálkoztak szolgai módon a kígyónak..

A teremtő pecsétje legyen rajtatok!

dec. 14. 16:13
 60/64 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy nem értünk egyet.

Itt nem a vegán étkezés a mérvadó.

dec. 14. 20:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!