Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten bünteti a maszturbációt?

Isten bünteti a maszturbációt?

Figyelt kérdés
2010. nov. 6. 11:47
1 2 3 4 5 6
 51/59 Tirker válasza:
szerintem ja
2010. nov. 9. 20:20
 52/59 anonim ***** válasza:

Találtam egy ilyen cikket:

[link]

2010. nov. 15. 15:56
 53/59 anonim ***** válasza:

ma 15:56

EZ JÓ

2010. nov. 15. 16:42
 54/59 anonim ***** válasza:

Meg vagyok döbbenve ! Milyen dátumot irunk? a maszturbáció bün? És emberek komolyan azt állitják hogy bün ,büntetés.

Az agyam eldobom ! Hol élünk! Micsoda szemét hozz´aállás egy naiv kérdésre.

Szégyelheti magát az aki egy ártatlan kérdezönek ilyen bozalmakat ir.Még akkor is ha ö teńyleg ugy gondolja.Micsoda pszichologiai monszterek a szent arc mögött! Köszönöm azoknak akik rendesen válaszoltak,mint ember viselkedtek.

2010. dec. 11. 23:34
 55/59 anonim ***** válasza:

Az egyházak egyik legnagyobb büne , amit rendszeresen és nagy elöszeretettel alkalmaz,a büntudat keltése/erösitése.

Rendszeresen minden ,ami kellemes ,és az ember emberi szükséglete lehet az,mint bünt vagy bünre vezetöt megbélyegez.

Na már most,ha ezt folyamatosan teszi az ember beépiti a saját világnézetébe.Ezzel az èn képét az embereknek ,ez az a kép,amit mi tartunk magunkról,megváltoztatja egy idealizált nem természetes irányba.Mivel mi természetesen igyekszünk a magunkról alkot ott képet jó irányba korrigálni, d e ottvannak a természetes vágyak,dolgok a konflikt elöállt.A konflikt kellemetlen érzést,amit igyekszünk csökkenteni,de az ember magáról alotott énképét nem változtatja magában. Pl.Én becsületes vagyok ! -minden kétes dolog megrengeti a magunkról alkotott becsületes képet.

ITT JÖN AZ EGYHAZ ÈS ELHITETI VELED,HOGY AMI Ö MOND AZ AZ ABSZOLUT IGAZSÀG,Ö MEGBOCSATHAT ,Ugyan te bünös vagy de ök megbocsátanak/megbocsáthatnak neked.

A nehéz megoldát az énkép megváltoztatását vagy felülvizsgálatát ne is próbald ,mert annak nincs értelme ,mert nincs igazad.ÖK az egyedüli igazság tulajdonosai.

2010. dec. 12. 09:58
 56/59 anonim válasza:

A bibliában le van írva az hogy "Elöbb vágd le bal kezedet minthogy bal kezed bűnbe vigyen téged" és ha a hívő magyar és történelem tanárom nem hazudik (márpedig nem) akkor ezt nem emberek írták hanem jézustól egy idézet

Ugyanakkor ha már csináltad akkor bemész a templomba és meggyónod azt kell mondani hogy "szemérmetlen érintéssel érintettem magam" és ezért nem jutsz pokolra mert akkor mindenki pokolra utna

Azt is mondta jézus hogy elöbb vájd ki saját szemed mint hogy úgy nézz egy nőre ... szóval ezeket mind meg lehet gyónni

NA MOST KÖSSETEK BELÉM MATERIALISTÁK XDDDDDDDDDDDD

2011. jún. 7. 17:04
 57/59 anonim válasza:

a töri és magyar tanárom 25 éves és azt is mondja hogy 13 éves minden vágyakkal és testnedvekkel teli fiataloknak ne az önmegtartóztatás a legfontosabb és ezek a dolgok 2000 évvel ezelőtti eszmék szerint íródtak meg mondta hogy senki ne érezzen emiatt olyan irtózatos nagy bűntudatot

Én is egy évig nem maszturbáltam aztán egy pár hónapja ujra elkezdtem és csomószor azt hittem hogy faszbetegségem van emiatt ez a bűntetésem de kiderült hogy általános fejlődési fojamatok csak azt nem értem hogy miért nem térnek ki részletesen a kamaszkori változásokra mert énis nagyon megijedtem sokmindenen

2011. jún. 7. 17:15
 58/59 anonim válasza:
Én kb minden nap kiverem és amikor kiverem mindíg történik valami rossz pl egy hétig nem vertem full jó kedvem volt mindenkivel jóba voltam és egyéb problémák se jelentkeztek de aztán valamiért nem bírtam ki egyik nap és azóta mindennap verem és összevesztem az egyik legjobb haverommal másik kettővel meg majdnem összeverekedtem a bátyám is szarba került ami kihat az egész család havi pénzügyi dolgaira és még sorolhatnám.
2012. máj. 10. 14:21
 59/59 világvége1 ***** válasza:
Ha valaki csak próbálgatja, az még nem bűn.
2020. júl. 1. 20:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!