Eü kaparás után orális vagy maszturbációt lehet végezni és mennyi idő után?
Ha az eü kaparást nem a torkodban végezték, orálist akár aznap.
Ha derékon alul akkor azért várj 1-2 napot, 1 orgazmus...kicsit olyan mint 1 görcs tán felszakítaná a sebet....
Amúgy nem kellene 1 kicsit várnotok és inkább moziba menni?
Tavaly ugyanezen estem át... 4-5 hétig eszembe sem jutott a szex:(
Én hetekig véreztem, görcsöltem, bár az én babám is csak 6 hetes volt, mikor elvesztettük... Nagyon rosszul voltam.
Ahogy érzed, tedd úgy. Itt senki nem fog tudni ebben értelmes tanácsot adni.
6 hetes pihenőt szoktak javasolni, az esetleges komplikációk elkerülése miatt. (se szex, se forró kádfürdő)
Akkor szokott lenni egy ellenőrző vizsgálat, és adhat szabad utat a doki.
Egyébként az orvosod nem mondott el ilyen fontos dolgokat?
ps...az elsőhöz
A beíráskor még nem volt fent a kérdés kiegészítése...bocs
De a mozit tartom
Pár hónapja 14 hetes kisbabuskámat vesztettem el.Nem tudom,mi lehet az oka,talán a hormonok,talán a szervezetnek van szüksége némi örömre a hatalmas fájdalom után,de ugyanígy voltam,már másnap.Vagy sírtam,vagy szexelni akartam. Mikor már nem véreztem,orálisan együtt voltunk,de az első pár alkalomkor az orgazmus majdhogynem kellemetlen volt.A méhnem,méhszájnak rendbe kell jönnie gondolom. Bajod nem lesz tőle,de készülj fel,hogy nem lesz ugyanolyan egy kis ideig.
PS: Őszinte részvétem a kisbaba miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!