Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért utál engem Isten?

Miért utál engem Isten?

Figyelt kérdés

Homoszexuális vagyok, tudom már 12 éves korom óta, mikor először szerelmes lettem.

Keresztény vagyok, hiszek Istenben, de nem tudom megérteni, miért nem lehetek én is heteró. Nem tudok vonzódni a másik nemhez. 27 éves vagyok, még sosem volt párkapcsolatom, mert nem akarok olyan dolgot tenni, amivel megbántom Istent.

De így egy nyomorult szar az életem. Borzasztóan magányos vagyok, minden nap egy üres lakás vár, ha hazaérek, nincs senkim, aki szeretne és akit szerethetnék.

15 éve imádkozom Istenhez, hogy tegyen heteróvá, de semmi nem változik. Miért nem hallgat meg? Miért büntet egy ilyen nyomorult élettel?

ma 18:54
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Te utálod saját magadat.

Tudod jól, mennyire igazságtalan, mégis egy ilyen zsarnok istent szeretsz ahelyett, hogy elfogadnád, keresnéd az igazságot, és rájönnél, hogy az egész egy átverés.

ma 19:01
 2/5 anonim válasza:
Na látod meg hallgatott, ide találtam 🤗
ma 19:22
 3/5 anonim ***** válasza:
41%
Nem csak téged. Mindenkit útál.
ma 19:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Isten már rég lelépett mert nem akart gyerektartást fizetni. Pont les*arja kivel fekszel össze.
ma 20:22
 5/5 anonim válasza:
65%
Ezeket nem Isten dönti el hanem te. Nyálasan hangzik,de ezen csak te tudsz változtatni ha akarsz.Szerintem megtudnál változni csak el kell magad komolyan határoznod.Már fél éve elveszett a macskám és mindennap imádkoztam,hogy visszajöjjön.Kértem istent,hogy hozza vissza.Kisírtam a szemeimet mindennap miatta,alig aludtam.De határozottan elhiettem magammal,hogy vissza fog jönni.És 3 hete egyszer csak megjelent a kertembe.Fél évet kellett várnom,de sohase adtam fel.Idő kell a változáshoz,de megéri :D
ma 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!