Miért utál engem Isten?
Homoszexuális vagyok, tudom már 12 éves korom óta, mikor először szerelmes lettem.
Keresztény vagyok, hiszek Istenben, de nem tudom megérteni, miért nem lehetek én is heteró. Nem tudok vonzódni a másik nemhez. 27 éves vagyok, még sosem volt párkapcsolatom, mert nem akarok olyan dolgot tenni, amivel megbántom Istent.
De így egy nyomorult szar az életem. Borzasztóan magányos vagyok, minden nap egy üres lakás vár, ha hazaérek, nincs senkim, aki szeretne és akit szerethetnék.
15 éve imádkozom Istenhez, hogy tegyen heteróvá, de semmi nem változik. Miért nem hallgat meg? Miért büntet egy ilyen nyomorult élettel?
Te utálod saját magadat.
Tudod jól, mennyire igazságtalan, mégis egy ilyen zsarnok istent szeretsz ahelyett, hogy elfogadnád, keresnéd az igazságot, és rájönnél, hogy az egész egy átverés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!