Hogyan tartjátok kontroll alatt a bűnös testeteket? Hogyan tarjátok féken testi vágyaitokat?
*tetszik
De keresztényként segítek abban, ami értek, és amit tanultam, az Újszövetségből, vagyis pontosabban, amit Isten segítségével megértettem, mert hiszem, hogy az Újszövetség az elején nem mindenkinek érthető, és bizony kell imádkozni Istenhez, hogy bizonyos dolgokat megértsen az ember. Legalábbis én így tapasztaltam, és nekem kellett imádkoznom, hogy megértsem. Azt nem tudom, hogy mások milyen gyorsan értették meg, sajnos nem volt lehetőségem még ilyesmiről beszélgetni másokkal, akik követik Jézus Krisztus szavait. De tervezem, hogy templomba megyek, ott biztos jobban megértem a dolgokat. Sajnos itt ezen az oldalon elég sok az olyan ember, aki nem hisz Istenben, vagy akik még maguk is csak nemrég tértek meg, és ezért a tudásuk is valamennyivel kevesebb, de ez nem az ő hibájuk, hiszen ők keresztényként mindent megtesznek, hogy Jézus Krisztus szavait kövessék, és hiszem, hogy idővel nekik is több dolgot meg kinyilatkoztatni Isten. És én is rászorulok Isten segítségére, és még sok dolgot meg kell értenem Isten segítségével, hogy én magam is megérthessek dolgokat, amit sajnos nem értek.
#16: mindenki ezt mondja, hogy csak el kell olvasni.
Aztán valahogy mindenki mást olvas ki belőle. Vagy inkább bele.
Jézus pedig egy betűt nem írt le, ebből kellene kiindulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!