Hol irja a Biblia, hogy Jézusban ott van a szentlélek, illetve, hogy rá leheli emberekre?
Ilyet nem ír a szent írás, mert a szent szellemet Jézus Istene, Atyja adja.
(Lukács 11:13) 13 Ha tehát ti, bár bűnösök vagytok, tudtok ajándékokat adni a gyermekeiteknek, akkor az égi Atya mennyivel inkább ad szent szellemet azoknak, akik kérik őt!”
(János 14:16, 17) 16 Én pedig kérni fogom az Atyát, és másik segítőt ad nektek, hogy az örökre veletek legyen, 17 az igazság szellemét, . . .
4
Igen kedves Kérdező, véletlenül elküldtem úgy, hogy be sem fejeztem az írást😁
Szia
Naponta olvasom a Szentírást, de még soha sem találkoztam még hasonlót sem ehhez: " van olyan rész ahol Jézus emberre leheli a Szentlelket." lehetséges?, valahol máshol olvastad?
Jehovák már megint játsszák az eszüket! 😠 János evangéliuma már ismeretlen előttetek? Akkor minek forgatjátok azt a fránya karakterhalmazt!?
Jézus megismételte: „Békesség nektek! Amint engem küldött az Atya, úgy küldelek én is titeket.” Ezekkel a szavakkal rájuk lehelt, s így folytatta: „Vegyétek a Szentlelket! Akinek megbocsátjátok bűneit, az bocsánatot nyer, s akinek megtartjátok, az bűnben marad.”
/Jn. 20. 21-23./
Úgy tűnik ezt a rész (János 20:21-23) egy ideje nem olvastam, ezért nem emlékeztem. Egy ideje a Zsoltárok könyvét olvasgatom. Köszönöm a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!