Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Lehet-e bizonyítani Jézus...

Bölcsek köve kérdése:

Lehet-e bizonyítani Jézus életének kozmikus misztériumát?

Figyelt kérdés
Az érdekeltek nem akarnak tudni a Názáreti Jézus születésének és kereszthalálának pontos időpontjairól...

nov. 9. 10:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Bölcsek köve végignevettem hogy még mindig és mindig tart a görgetésem alatt a szöveged ....könnyesre !!!

Figyelj itt lelki defektes félkontar féligazmondók, félsátánisták fêlhivők szedett-vedett okostónik vagyunk.

Ide bedobod a teológiai doktori disszertációdat, nekem, nekünk? Akinek max tíz sorig van értelmem értelmünk utána bedurran a fejünk?

Nekem ?félbunkóintelligenciának? Aki a harmadik válaszoloba beleköt, belerug, bármit îr?

Nekünk érdemtelenül, akik végighugogjuk a Gyíkot?

Na jó..most az egyszer végigolvasom. Adj december 32-ig idöt nekem.32.-én válaszolok, ha megérjük.

nov. 10. 00:50
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Megnéztem a 8.02.10 asztrológiai állást, és egyáltakán nem látható hogy a bolygók felsorakoztak volna Nap mögé.
nov. 10. 01:31
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez a gondolatmenet tele van tárgyi és módszertani tevedéssel, már ha ezt a logikai következetlenségekkel teli levezetést módszertannak lehet nevezni.

Badiny Jós Ferenc és Szántai Lajos után már ezekben sincs semmi meglepő. A gond az, hogy sokakat így is félrevezet.

nov. 10. 08:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!