Lehet-e bizonyítani Jézus életének kozmikus misztériumát?
Bölcsek köve végignevettem hogy még mindig és mindig tart a görgetésem alatt a szöveged ....könnyesre !!!
Figyelj itt lelki defektes félkontar féligazmondók, félsátánisták fêlhivők szedett-vedett okostónik vagyunk.
Ide bedobod a teológiai doktori disszertációdat, nekem, nekünk? Akinek max tíz sorig van értelmem értelmünk utána bedurran a fejünk?
Nekem ?félbunkóintelligenciának? Aki a harmadik válaszoloba beleköt, belerug, bármit îr?
Nekünk érdemtelenül, akik végighugogjuk a Gyíkot?
Na jó..most az egyszer végigolvasom. Adj december 32-ig idöt nekem.32.-én válaszolok, ha megérjük.
Ez a gondolatmenet tele van tárgyi és módszertani tevedéssel, már ha ezt a logikai következetlenségekkel teli levezetést módszertannak lehet nevezni.
Badiny Jós Ferenc és Szántai Lajos után már ezekben sincs semmi meglepő. A gond az, hogy sokakat így is félrevezet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!