Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Lehet-e bizonyítani Jézus...

Bölcsek köve kérdése:

Lehet-e bizonyítani Jézus életének kozmikus misztériumát?

Figyelt kérdés
Az érdekeltek nem akarnak tudni a Názáreti Jézus születésének és kereszthalálának pontos időpontjairól...

nov. 9. 10:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%

Bölcsek köve végignevettem hogy még mindig és mindig tart a görgetésem alatt a szöveged ....könnyesre !!!

Figyelj itt lelki defektes félkontar féligazmondók, félsátánisták fêlhivők szedett-vedett okostónik vagyunk.

Ide bedobod a teológiai doktori disszertációdat, nekem, nekünk? Akinek max tíz sorig van értelmem értelmünk utána bedurran a fejünk?

Nekem ?félbunkóintelligenciának? Aki a harmadik válaszoloba beleköt, belerug, bármit îr?

Nekünk érdemtelenül, akik végighugogjuk a Gyíkot?

Na jó..most az egyszer végigolvasom. Adj december 32-ig idöt nekem.32.-én válaszolok, ha megérjük.

nov. 10. 00:50
 12/18 anonim ***** válasza:
87%
Megnéztem a 8.02.10 asztrológiai állást, és egyáltakán nem látható hogy a bolygók felsorakoztak volna Nap mögé.
nov. 10. 01:31
 13/18 anonim ***** válasza:
87%

Ez a gondolatmenet tele van tárgyi és módszertani tevedéssel, már ha ezt a logikai következetlenségekkel teli levezetést módszertannak lehet nevezni.

Badiny Jós Ferenc és Szántai Lajos után már ezekben sincs semmi meglepő. A gond az, hogy sokakat így is félrevezet.

nov. 10. 08:58
 14/18 A kérdező kommentje:
Ennyi laikust egy helyen...
jan. 7. 17:40
 15/18 anonim ***** válasza:
87%
Igen, azok vagyunk. Kérlek legközelebb tömören három mondatban foglald össze, mit szeretnél elmondani. itt nem azok az emberek vannak akik 76 sort türelmesen végigolvasnak. Legközelebb tagold kisebb részekre kérlek.
jan. 7. 22:40
 16/18 A kérdező kommentje:

"Igen, azok vagyunk."

Ez szinte biztosra vehető, de akkor miért nyilvánítotok olyan dolgokról szarkasztikus stílusban véleményeket, amiről fogalmatok sincsen?...

jan. 7. 23:51
 17/18 anonim ***** válasza:

A születése kiszámítható a megírt dokumentált eseményekből, asztronómiai jelenségekből.

A halálát megemlíti a kínai császári dokumentáció.

jan. 7. 23:53
 18/18 A kérdező kommentje:

"A születése kiszámítható a megírt dokumentált eseményekből, asztronómiai jelenségekből."

Hogy lehet az, hogy eddig csak a Németországban élő mitológiakutatónak, Klaus L. Matefinek ( [link] ) sikerült?

"A halálát megemlíti a kínai császári dokumentáció."

Ez számomra kissé ismeretlen... Ha esetleg az eredeti kínai forrást megadnád, nem lenne hátrányos.

jan. 8. 00:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!