Isten, hogyan gondolkodik a föld bolygóról?
Figyelt kérdés
Szerintetek Isten, hogyan gondolkodik a föld bolygóról? Szerintem különleges helyet foglal el nála a teremtésben és szerintem sok föld bolygót teremtett. Nem csak ezt amin élünk, sőt szerintem a mennyekben is van föld bolygó. Mit gondoltok?tegnap 17:11
1/2 anonim válasza:
Amikor istent kitalálták az emberek, akkor még nem tudták, hogy vannak bolygók, azokat is csillagoknak gondolták, olyan kis világító lámpácskáknak, ezért az isten sem gondoljat mást
2/2 anonim válasza:
Isten mindenről tájékoztatja a teremtményeit.
Isten a hetedik napon lezárta a teremtést, ami a Földet, és az embereket illeti, és nem kezdett további teremtésbe.
Amikor a földet létrehozta, volt egy szándéka terve a Földdel, és az emberekkel.
Sajnos egyenlőre ez még nem valósult meg.
Most azzal foglalkozik, hogy helyrehozza amit Ádámék elszúrtak.
Azt nem tudjuk, hogy esetleg tervez más hol is életet. De egyenlőre nincs másik élet, csak az angyalok és a földön az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!