Nem.
Eszébe sincs uralkodni senkin, ez emberi kényszer, és a negatív oldal célja.
Pont az a lényeg, hogy szabad akarat van, senki nem uralkodik senkin, normális esetben.
A Teremtő nem mondja, hogy tedd ezt meg ezt, stb. Utat mutat, elmondja mi a helyes, mi lenne a kívánatos, mi vezet a fejlődéshez, de rád bízza.
Isten országában Jézus Krisztus az Úr.
Akik befogadták Jézus Krisztust és Úrrá tették az életek felett ott az Isten az Úr.
Józsué 24,15
én azonban és az én házam az Úrnak szolgálunk.
6
Abban egyetértek veled, hogy Istentől származik minden élő.
(János 8:23) . . .„Ti innen a földről vagytok, én pedig felülről vagyok. Ti ebből a világból vagytok, én nem ebből a világból vagyok.
Isten az embert nem úgy teremtette, hogy "visszatérjen" hozzá, mert más életforma.
Ezt kizárólag Jézus mondhatta el magáról.
Írva van, hogy az ember hova tér, ha meghal.
A halál pedig nem volt része Isten tervének az emberekkel kapcsolatban.
Isten külön teremtett olyan életformát, ami földi rendeltetésű, nem égi származású.
Ez is írva van.
A feltámadás ezért a legtöbb embernek a földre vonatkozik, akikkel Jézus nem kötött királyság szövetséget, mint ami az újszövetség alapja.
7
"Írva van, hogy az ember hova tér, ha meghal."
Ha Veled nem kötött Isten szövetséget, akkor Rád az vonatkozik, amit kiolvasol a Bibliából.
Sőt, ha nem Jézus juhai közé tartozol, akkor is odatérsz vissza, amit hiszel...Ennyi.
Szia
Az, hogy ki sz "urad", azt te döntöd el. Pál apostol ezt írta erről: " „Nem tudjátok talán, hogy akinek szüntelen rabszolgaként engedelmeskedtek, annak vagytok a rabszolgái, mivel annak engedelmeskedtek?” Róma 6:16
Te kinek engedelmeskedsz? Kinek az akaratát kívánod teljesíteni? Bármit válaszolsz is, ha a világ igazságtalan utait követed, nem szolgálsz az igaz Istennek, Jehovának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!