Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » 31 évesen teljesen szűz...

31 évesen teljesen szűz vagyok, még egy nő kezét sem fogtam meg, semmi. Ha ez így marad életem végéig, akkor üdvözülni fogok, és Isten automatikusan beenged a Mennyországba? Vagy reinkarnálódni fogok?

Figyelt kérdés

nov. 3. 13:41
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem lemaradsz egy fontos dologról.
nov. 3. 13:46
 2/29 A kérdező kommentje:
Miért maradnék le?
nov. 3. 13:48
 3/29 anonim válasza:
74%
Szerintem ugyanúgy mint sokan mások, egy koporsóba zárva lekerülsz a föld alá, ahol bogarak és férgek fognak táplálkozni a testedből. Vagy egy kemencében fogsz elégni és a nemlétező gyereked könyvespolcán egy urnában végzed.
nov. 3. 13:53
 4/29 anonim ***** válasza:
75%

Azért nem mindegy, hogy szüzességet fogasz, hogy az Istennek szentelhesd az életed vagy csak szimplán balfasz vagy és azért nincs semmi action. :)

De ha neked ettől könnyebb elviselni azt, hogy nincs szex, akkor nyugodtan gondold azt, hogy ennek majd lesz valami jutalma.

nov. 3. 13:55
 5/29 A kérdező kommentje:
Jó, hát azért estem már úgy bűnbe, hogy maszturbálás, no meg smaci és petting anyámmal, de azért az más.
nov. 3. 13:57
 6/29 anonim válasza:
26%

Nem értem hogyan lehetsz szűz.

Még a nyomorban élőknek is van valakije.

Mondjuk most haloweenkor beöltözhettél volna seprűnek, tuti meglovagolt volna pár boszorkány. 🙂

nov. 3. 13:57
 7/29 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de így alakult.
nov. 3. 14:01
 8/29 anonim válasza:
34%
Ha ez megnyugtat éld le így az életed
nov. 3. 14:20
 9/29 anonim válasza:
63%
Én is szűz vagyok, de csak azért mert ronda vagyok mint a munkába vezető út.
nov. 3. 14:32
 10/29 anonim ***** válasza:
35%
Én is szerettem volna Szűz lenni, de Nyilas vagyok.
nov. 3. 14:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!