Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Muszlim vallásű férfinál,a...

Kecskeeee kérdése:

Muszlim vallásű férfinál,a vallása tényleg nem engedi,hogy egy cigány hölggyel össze jöjjön?

Figyelt kérdés

okt. 29. 05:56
 1/10 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
93%
A vallásunkban nincs rasszalapú kezelés, max rang vagy vallás alapú.
okt. 29. 06:59
 2/10 anonim válasza:
92%
Engedi a vallás. Az iszlámban nincs rasszizmus.
okt. 29. 07:40
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Miért ne engedné? Főleg, hogy a cigányoknál a nők hasonló elnyomásban élnek, és nincsenek embernek tekintve. Legalább már hozzászokott a dologhoz.
okt. 29. 07:53
 4/10 anonim ***** válasza:
19%

Az iszlámban egyáltalán nem számít az etnikai hovatartozás. Bármilyen bőrszínű, etnikumú ember lehet ugyanolyan muszlim mint aki annak születik.

Muszlim férfi házasodhat cigány hölggyel abban az esetben ha a cigány hölgy egyistenhívő. Ha viszont ateista, vagy például szentháromsághívő keresztény akik ugye nem egyistenhívők, akkor nem házasodhat.

okt. 29. 08:01
 5/10 anonim ***** válasza:
14%

"A vallásunkban nincs rasszalapú kezelés, max rang vagy vallás alapú."

A vallás alapú oké, de mi az hogy rang alapú kezelés? Megint hülyeséget beszélsz.

okt. 29. 08:03
 6/10 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
100%

5-ös.

Mondjuk pl. családfő, feleség, gyerek. Különböző módon vannak kezelve.

Illetve az iszlám államokban (nem az ISIS-esekre gondolj, hanem mondjuk a középkoriakra vagy a Prófétáéra.) államfő, végrehajtó, egyszerű civil, vagy idegen.

okt. 29. 08:15
 7/10 anonim ***** válasza:
18%
Továbbra sem értem miről beszélsz. Házasság szempontjából teljesen mindegy hogy valaki vezető vagy egyszerű civil. Az sem számít ha idegen, feltéve hogy muszlim vagy egyistenhívő.
okt. 29. 08:18
 8/10 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
100%
Én nem mondtam hogy az házasságban számít. A civil meg a többi az állam rész mellé írtam.
okt. 29. 08:30
 9/10 anonim ***** válasza:
22%
Úgy értettem hogy a házasságra vonatkozóan írtad de akkor oké.
okt. 29. 08:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Pedig maguk is azok.
okt. 30. 07:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!