Kecskeeee kérdése:
Muszlim vallásű férfinál,a vallása tényleg nem engedi,hogy egy cigány hölggyel össze jöjjön?
Figyelt kérdés
okt. 29. 05:56
1/10 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
A vallásunkban nincs rasszalapú kezelés, max rang vagy vallás alapú.
2/10 anonim válasza:
Engedi a vallás. Az iszlámban nincs rasszizmus.
3/10 anonim válasza:
Miért ne engedné? Főleg, hogy a cigányoknál a nők hasonló elnyomásban élnek, és nincsenek embernek tekintve. Legalább már hozzászokott a dologhoz.
4/10 anonim válasza:
Az iszlámban egyáltalán nem számít az etnikai hovatartozás. Bármilyen bőrszínű, etnikumú ember lehet ugyanolyan muszlim mint aki annak születik.
Muszlim férfi házasodhat cigány hölggyel abban az esetben ha a cigány hölgy egyistenhívő. Ha viszont ateista, vagy például szentháromsághívő keresztény akik ugye nem egyistenhívők, akkor nem házasodhat.
5/10 anonim válasza:
"A vallásunkban nincs rasszalapú kezelés, max rang vagy vallás alapú."
A vallás alapú oké, de mi az hogy rang alapú kezelés? Megint hülyeséget beszélsz.
6/10 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
5-ös.
Mondjuk pl. családfő, feleség, gyerek. Különböző módon vannak kezelve.
Illetve az iszlám államokban (nem az ISIS-esekre gondolj, hanem mondjuk a középkoriakra vagy a Prófétáéra.) államfő, végrehajtó, egyszerű civil, vagy idegen.
7/10 anonim válasza:
Továbbra sem értem miről beszélsz. Házasság szempontjából teljesen mindegy hogy valaki vezető vagy egyszerű civil. Az sem számít ha idegen, feltéve hogy muszlim vagy egyistenhívő.
8/10 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
Én nem mondtam hogy az házasságban számít. A civil meg a többi az állam rész mellé írtam.
9/10 anonim válasza:
Úgy értettem hogy a házasságra vonatkozóan írtad de akkor oké.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!