Ha muszlimok szerint Magyarország és Észak-Korea teljesen egyforma, akkor miért nem oda mennek inkább?
Azért az túlzás, hogy nincs gond vele, lásd elmúlt napok eseményei. De nyilván nem kell mindet egy kalap alá venni. És úgy se kell csinálni, mintha mind integrálódott volna az európai társadalomba. Sajnos közel sem.
Nem tudom, milyen eseményekre utalsz az elmúlt napokból.
Mindenesetre tény: Európában van nem egy muszlim többségű ország, régió és évszázadok óta békében élünk velük. A baj tehát egyértelműen nem az iszlámmal van.
Ja, csak Amszterdamban nem az történt, hogy békés izraeli drukkereket bántalmazták „a muszlimok”. Ezek az „ártatlan bárányok” népirtást éltető, gyerekek meggyilkolását dicsőítő rigmusokat kiabáltak, palesztin zászlót gyaláztak, muszlim vagy muszlimnak kinéző embereket (köztük taxisokat) támadtak meg. És a szerveződő önvédelem aztán ugyanúgy átcsapott szélsőséges erőszakba.
Na most, a New York Times, a Magyar Nemzet, a Der Spiegel meg az ATV nyilván nem fog beszámolni az előzményekről. A nagy sajtótermékek közül egyedül a Sky News jelentetett meg róla anyagot, aztán az is eltüntette, és úgy tette vissza, hogy kicenzúrázta belőle azokat a videókat, amelyek kellemetlenek a mainstreamnek.
Egyébként kíváncsi vagyok, az UEFA milyen büntetést fog kiszabni a népirtást éltető, gyerekek meggyilkolását dicsőítő rigmusokért, a zászlógyalázásért és az utcai erőszakért. Merthogy ezeket keményen szokták szankcionálni.
"Egyébként kíváncsi vagyok, az UEFA milyen büntetést fog kiszabni a népirtást éltető, gyerekek meggyilkolását dicsőítő rigmusokért, a zászlógyalázásért és az utcai erőszakért. Merthogy ezeket keményen szokták szankcionálni."
Előre megmondom hogy semmi büntetést nem fog kiszabni. Ott kezdődik hogy ki kellett volna tiltani az Izraeli csapatokat ahogy az oroszokat, de nem tették. A zsidóknak mindent elnéznek.
Pontosan.
Nyilván, ti meg előre tudtátok, hogy mit fognak csinálni a zsidók, mivel a nyomozás megállapította, hogy szervezetten történt a zsidók elleni pogrom. A muszlim Uber sofőrök kommunikációját is végig néztek már, abból teljesen egyértelműen megállapítható. Volt olyan, amikor a muszlim sofőr a menekülő zsidót olyan helyre vitte, ahol szerencsétlent agyba főbe verték.
Meg amúgy mit is kerestek ott az iszlám hordák? Egy Ajax- Tel Aviv meccs volt, nem Teherán- Tel Aviv meccs. Itt egy zsidó ellenes pogrom zajlott, az iszlám hordák azzal a szándékkal mentek oda, hogy minél több zsidót megverjenek, megöljenek.
Az összes ott részt vevő muszlimot azonnal Európán kívülre kéne tenni, mert ez olyan hatalmas biztonsági kockázat, amit már sokan látnak.
És nem vagyok jobboldali, mielőtt jönnél a Magyar Nemzettel. Egyszerűen botrány, hogy ilyen Európa egyik fővárosába megtörténhet.
"És a szerveződő önvédelem aztán ugyanúgy átcsapott szélsőséges erőszakba."
Az pedig külön vicces, hogy ti az agressziótokat minden esetben önvédelemnek hazudjátok már vallásotok magalapítása óta.
1. Mi az, hogy mi előre tudtuk, mit fognak csinálni „a zsidók”? Ki az a mi? Akik gondolkodni is hajlandók, és nem csak az előregyártott náci dumát böfögik vissza? Azt állítod, hogy kitaláltuk a vendégcsapat „szurkolóinak” randalírozását? Nézz akkor utána!
2. Egy percig sem mentegetem, amit az amszterdamiak műveltek. Épp ellenkezőleg: teljes mértékben elítélem. Ahogy elítélem a másik oldal agresszivitását, szélsőségességét is. A világ nem fekete-fehér, a futballhuliganizmus pedig pláne nem patyolattiszta jók és minden aljasságra képes gonoszok között dúl.
3. Az „iszlám hordák” ugyanazt keresték ott, amit a „zsidó hordák”, azzal a különbséggel, hogy ők otthon voltak, utóbbiak pedig egy másik városban szították a gyűlöletet.
4. Az, hogy pogrom volt, hazugság. Futballhuliganizmus volt, amit tovább szított a szélsőséges izraeli és a szélsőséges Izrael-ellenes indulatok megjelenése. Nem kételkedem abban, hogy az „iszlám hordáknak” az volt a céljuk, hogy minél több izraelire rátámadjanak, de a „zsidó hordáknak” is ugyanez volt a céljuk a muszlimok ellen.
5. Ha a támadásokban részt vevő muszlimokat kiutasítják az Európai Unióból, akkor az izraeli támadókat is ki kell utasítani. Ráadásul köztük valószínűleg jóval kevesebb az uniós állampolgár.
6. Nem állítottam, hogy jobboldali vagy. Arra utaltam, hogy ebben a kérdésben nincs jobb- meg baloldal. Ugyanazt az egyoldalú tálalást látja az ember a fősodorbeli sajtóban a Népszavától a Magyar Nemzetig, a Le Monde-tól a Le Figaróig, a Fox Newstól a CNN-ig.
7. Hogy jön ide a „mi” agressziónk? Ki azok a „mi”? A keresztények? Tudtommal keresztények nem vettek részt az amszterdami balhéban. De látom, a kereszténység ellen is hasonló pszichopatikus gyűlöletet táplálsz, mint az iszlám ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!