Hívők, hogy bírjátok egy vallás ellenes családban az életet ?
Ha a családod ennyire vallás ellenes akkor hogyan is tudtál annyit 4-5 évesen Istenről, hogy hozzá imádkozz?
Ezzel és a megrögzött gyűlölködő baloldali szöveggel kicsit kamu szaga van a kérdésednek.
Nem te vagy az egyetlen, akinek a szerettei másként gondolkodnak.
Erre a legjobb példa Jézus, akinek testvérei kezdetben nem hittek benne, sőt azt gondolták, hogy elment az esze.
De Jézus arra koncentrált, hogy eleget tegyen annak a feladatnak amiért jött.
Fontos, hogy amennyire lehetséges, neked kell példát mutatni a türelemben, kitartásban, és ne utánozd őket az ellenségeskedésben.
Továbbra is élj az ima lehetőségével, és kérd Isten támogatását.
#5. folyt.: TE EGY TROLL VAGY!
De ha mégsem: Azonnal fordulj orvoshoz!
"Ha a családod ennyire vallás ellenes akkor hogyan is tudtál annyit 4-5 évesen Istenről, hogy hozzá imádkozz?
Ezzel és a megrögzött gyűlölködő baloldali szöveggel kicsit kamu szaga van a kérdésednek."
Nem szabályosan imádkoztam, mert egyet sem ismertem. Tv-t azért néztem, ott láttam, hogy léteznek keresztények.
Mi kamu abban, amit írtam ? Anyai ágon a dédapám még a pártban is benne volt. Így értem a baloldalit. Engem az egész poltika hidegen hagy. Nem ez volt a kérdésben a kulcsszó. Egész életemben azt hallgattam, hogy a hülyék járnak templomba, hisznek kitalált lényekben.
Ja, nem ez volt a kulcsszó, de azért kihangsúlyoztad...
Ha igaz a kérdés, örülj neki, hogy józan ész vesz körül.
Tehát rendszeresen azt hallottad a keresztény gyűlölő baloldali családodtól, hogy a kereszténység kamu és mennyire ostobák. Majd láttál egy filmet amiben voltak keresztények és ezek után arra jutottál, hogy ez biztosan igaz és hívő lettél, imádkoztál Istenhez, stb.
Ez nagyon reálisan hangzik.
Az, hogy a dédapád bent volt a pártban nem jelenti, hogy tudod, hogy mi az, hogy baloldali. Ahogyan ha nem lett volna akkor is tudhatnád, hogy mi az a baloldali.
A nem túl reális helyzet a kérdésben és egy ember csoport negatív színben való feltüntetése is tipikusan a kamu provokatív kérdések ismérve.
Én csak a "Nem-hívők, hogy bírjátok egy vallásos családban az életet?" kérdésre tudok válaszolni.
Elég szarul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!