Bűnt követtem el, ha kifejtettem Isten legszentebb nevét?
Nagyon megbántam... Szükséges volt, mert egy bibliai szöveget olvastam úgy, hogy benne az istennevek eredetiben voltak.
Tudom, hogy a babiloni fogság előtt kimondták simán, de nekem mégis bűntudatom van. Mit tehetek? Nemrég gyóntam...
Isten neve nem egy kimondott szó, hanem egy bűntelen életvitel, egy példaértékű élet.
Ha azt gondoljátok, hogy Isten neve hasonlatos az emberek neveihez, akkor el vagytok tévedve és nem láttátok Bibliaolvasás közben a fától az erdőt.
Jézus Krisztus és a próféták is képesek voltak kimondani Isten nevét. A név pedig nem egy szó volt, hanem a Krisztusi életforma, életvitel. A jót pedig titokban érdemes tenni, mert minél titkosabban tesszük a jót embertársunkkal, annál inkább odafigyel rá az Isten.
Az írást is a szemetekkel olvassátok, de a szívben értelmezitek. Az agyban értelmezhetetlen, ezt teszik az ateisták is és mesének tartják az egészet. A szívben értelmezzétek tehát az írásokat és szívből titkon tegyétek a jót és mennyei Atyátok megfizet nektek ezért nyilván.
Bizony, bizony nagyon elvétettétek Isten országát.
az Isten nevét hiába szádra ne vedd lényegében azt jelenti, hogy Jótéteményeiddel ne dicsekedjél.
Isten Gyermeke1! Uno momento por favor!
Miféle farizeus vagy írástudó lettél? Hát nem az ilyenek akarták körbecsalni az igazat? Primo? Secundo? Mi ez a fellengzős gőgős stílus? Mi van veled? Térj vissza kezdeti szeretetedhez, mert nagyon elvétetted az irányt!
Legyen a neved: Isten Gyermeke2 kedves Secundo.
"Boldogok a lelki szegények" - MERT NEM NEKIK FÁJ A SAJÁT HÜLYESÉGÜK!
Irigyellek, hogy ez életed legnagyobb gondja!😛
Na ilyen zagyvaságot is rég hallottam. Név = életvitel… az nem inkább az Úr Nevében végbevitt cselekedetek?
Latint használni szerinted fellengősség? Hogy logikai strukturálom a mondandómat? Szerintem ez távol áll attól.
Megjegyezném, hogy én a moderátoroktól azt kértem, hogy nevezzenek át IstenGyermekére. Az egyest ők rakták a végére, nem én.
melyik nevéz? 72 van neki, de igazából 4*72. 72 neve, 72 zsidó név akik írták a Thórát, 72 angyali és 72 démoni.
na, ezekből a 72 zsidö, 72 angyal, 72 démont ismerünk és isteniből nrm az összes 72-őt, hanem csak 13-at.
amúgy ezért sem lehet egy istenről szó, ahogyan a Bibliában megvolt fogalmazva;
-Teremtsünk hozzánk hasonlóakat.
de mindegy.
Megjött a Bölcsek köve nevű felhasználónk klónja…
Kíváncsian várom a további okkult, minden valóságalapot nélkülöző szöveget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!