Szerintetek van élet a halál után?
Én valahogy nem tudom elképzelni a nagy semmit, olyan nem létezik..
Ha csak hús vér emberek lennénk akkor nem lennének érzéseink stb..
Kérdező a 15 válaszodban mire gondolsz pontosan az alatt, hogy vannak furcsa dolgok amik arra utalnak, hogy van?
Figyelembe vetted azokat az érveket is amik arra utalnak, hogy nincs?
11.
Nem az a felvetés, hogy a túlvilágon semmi van hanem, hogy nincs túlvilág.
Nem létező helyre pedig nem tudsz elmenni így értelmetlen az összes pontod.
Bizonyítani amúgy is az állítónak kell. Tehát annak is aki azt állítja, hogy van.
Egzakt, pontos választ senkitől ne várj! Tőlem se...
A bibliacsócsálók összehordhatnak tücsköt, bogarat: "Hinni" ugyan lehet, de semmi bizonyíték nincs rá. Az én véleményem a tudomány eddigi eredményeire épül.
Így, ha engem kérdezel, SEMMI! Érted? SEMMI! A lélek nevű ungabungát is elfelejtheted. A TUDAT az, ami érzékehetővé teszi az "objektív valóságot". A fizikai halál nem egy pillanat alatt áll be, de nem részletezem, hogyan.
Tehát: megszűnik a tudatod, minden érzéked, gondolatod, érzelmeid. Nem létezel. A bomló (rothadó, bűzlő) tested már nem te vagy.
Funkciódat betöltötted, az állandóan változó, mégis ugyanazon világ eszköze voltál.
20
Azt, hogy senkinek nem jelent meg Jézus azt nem tudhatod, főleg ha csak a Bibliádra és a JW org.ra hagyatkozol.
A találkozás a szívedben történik főként, de hallottam olyant is aki látomásban látta Jézust.
26
Tehát szerinted el lehet menni nem létező helyekre?
Ehhez csak gratulálni tudok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!