Elkezdtem sírni,zokogni mert belefáradtam az életbe. Aztán jött a valami és azt mondta hogy nem lesz jobb utánna se mert halál alvás vár a hívőkre. Aztán jött egy hang a fejembe zokogás közbe és azt mondta szerinted halál alvásban hagylak?Jézus volt?
Hormonjaink termelése nem áll le a testsúlyunktól.
Sírd ki magad,mozogj sokat és felejts el vacsorázni,vagy inkább legyen a vacsorád mindig max. 2 alma!(Önmagad egészségéért s nem az alakodért.)
Emellett koncentrálj a külsőd helyett,a belső szépségedre,ami megmaradhat, sőt finomodhat 100 éves korodig is. A külső szépséget úgyis megeszik az évek!
Én 140 kilósan is így sírok. Szerintem nem szégyen, ha valaki vékony hangon sír, érett, megtermett férfi létére. Ez is egyike azon dolgoknak, amit a genetika adott, nem te tehetsz róla és változtatni sem tudsz rajta. Talán annyit, hogy nem sírsz közönség előtt, hanem elvonulsz. Én el szoktam vonulni a külvilágtól, messze egy erdőbe elmotorozom és ott kisírom magam, kiabálok, csapkodok és szidom a nekem ártó embereket. Ennyi kell szerintem mindenkinek, ha túlcsordulnak az érzelmek és inkább egy elhagyatott helyen jöjjön ez ki, mint a tömött metrón, vagy egy családi találkozón például. A japánok csinálják igazán jól, akik tartanak egy-egy boxzsákot a főnökök képével és azt püfölik.
Szerintem nem Jézus volt, hanem a belső hangod, ami megszólalt. Talán az intuíciód újabb szintre lépését jelzi.
#4.
Egyszer megkérdeztek,mit szeretnék elérni a pszichodráma tanfolyamon.
-Szeretnék uralkodni a könnyeimen-válaszoltam.(Ha sírót látok,vagy szenvedőt,velük könnyezek.)
-Miért könnyezik egy ember?-
-Mert az érzelmei kifakadnak a szemein.
-Akkor azt szeretnéd,ha kiszáradnának belőled az érzelmeid?
-Hmmm...Azt azért nem.
-Miért baj,ha egy férfi együttérző?
-Nem baj,csak ciki,ha egy férfi könnyezik.
-Miért nagyobb baj,mintha egy nő könnyezne?
-Jó kérdés....Talán a kultúránk miatt?
Inkább légy büszke az empatikus készségedre!
Isten a lelkünket örökkévalónak teremtette. Arra teremtette, hogy szeressünk, alkossunk, kiteljesedjünk és boldogok legyünk.
Ez hogyan lenne lehetséges, ha Isten a lelkünket altatásban tartja vagy hibernàlja. Egy napig sem tenne ilyet.
Ha meghalunk, a lélek a szellemvilágban tovább él. Azon a szinten folytatja az életét, ahol abbahagyta. Ezért viszont nem mindegy, milyen életet éltünk itt a földön.
Hogy Jézus volt-e? Nem tudom, talán nem is olyan lényeges szempont. Ha ő lett volna, talán nyíltan felfedte volna kilétét és gondoskodott volna róla, hogy tisztában legyél azzal, hogy vele találkoztál.
Isten azt mondta az ember(férfi és nő)teremtésére,mint "élő lélekre",hogy "Igen jó".
Szerinted a "meghalt lélek" is jó?
"...Annak a léleknek kell meghalnia, aki vétkezik."Ez 18:4
Szerintem Isten nem halott,hanem élő lelkekben gyönyörködik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!