Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Elkezdtem sírni,zokogni mert...

Elkezdtem sírni,zokogni mert belefáradtam az életbe. Aztán jött a valami és azt mondta hogy nem lesz jobb utánna se mert halál alvás vár a hívőkre. Aztán jött egy hang a fejembe zokogás közbe és azt mondta szerinted halál alvásban hagylak?Jézus volt?

Figyelt kérdés
még mindig sírok. Nem bírom abba hagyni 30 éves 110 kilos ember vagyok,, de most úgy zokogok mint egy kislány. Nem tudom mi van velem

szept. 4. 17:14
 1/8 A kérdező kommentje:
ennél az a versnél tört el teljesen a mécses. A Jelenések 21:4 ben olvasható, hogy „Isten letörli minden könnyet a szemükből, és nem lesz többé halál, sem gyász, sem jajkiáltás, sem fájdalom.”
szept. 4. 17:16
 2/8 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
63%
Szerintem menj el első körben egy terapeutához.
szept. 4. 17:50
 3/8 anonim ***** válasza:
47%

Hormonjaink termelése nem áll le a testsúlyunktól.

Sírd ki magad,mozogj sokat és felejts el vacsorázni,vagy inkább legyen a vacsorád mindig max. 2 alma!(Önmagad egészségéért s nem az alakodért.)

Emellett koncentrálj a külsőd helyett,a belső szépségedre,ami megmaradhat, sőt finomodhat 100 éves korodig is. A külső szépséget úgyis megeszik az évek!

szept. 4. 19:04
 4/8 anonim ***** válasza:

Én 140 kilósan is így sírok. Szerintem nem szégyen, ha valaki vékony hangon sír, érett, megtermett férfi létére. Ez is egyike azon dolgoknak, amit a genetika adott, nem te tehetsz róla és változtatni sem tudsz rajta. Talán annyit, hogy nem sírsz közönség előtt, hanem elvonulsz. Én el szoktam vonulni a külvilágtól, messze egy erdőbe elmotorozom és ott kisírom magam, kiabálok, csapkodok és szidom a nekem ártó embereket. Ennyi kell szerintem mindenkinek, ha túlcsordulnak az érzelmek és inkább egy elhagyatott helyen jöjjön ez ki, mint a tömött metrón, vagy egy családi találkozón például. A japánok csinálják igazán jól, akik tartanak egy-egy boxzsákot a főnökök képével és azt püfölik.

Szerintem nem Jézus volt, hanem a belső hangod, ami megszólalt. Talán az intuíciód újabb szintre lépését jelzi.

szept. 4. 23:18
 5/8 anonim ***** válasza:
48%

#4.

Egyszer megkérdeztek,mit szeretnék elérni a pszichodráma tanfolyamon.

-Szeretnék uralkodni a könnyeimen-válaszoltam.(Ha sírót látok,vagy szenvedőt,velük könnyezek.)

-Miért könnyezik egy ember?-

-Mert az érzelmei kifakadnak a szemein.

-Akkor azt szeretnéd,ha kiszáradnának belőled az érzelmeid?

-Hmmm...Azt azért nem.

-Miért baj,ha egy férfi együttérző?

-Nem baj,csak ciki,ha egy férfi könnyezik.

-Miért nagyobb baj,mintha egy nő könnyezne?

-Jó kérdés....Talán a kultúránk miatt?

Inkább légy büszke az empatikus készségedre!

szept. 4. 23:51
 6/8 ...Laci ***** válasza:

Isten a lelkünket örökkévalónak teremtette. Arra teremtette, hogy szeressünk, alkossunk, kiteljesedjünk és boldogok legyünk.

Ez hogyan lenne lehetséges, ha Isten a lelkünket altatásban tartja vagy hibernàlja. Egy napig sem tenne ilyet.

Ha meghalunk, a lélek a szellemvilágban tovább él. Azon a szinten folytatja az életét, ahol abbahagyta. Ezért viszont nem mindegy, milyen életet éltünk itt a földön.

Hogy Jézus volt-e? Nem tudom, talán nem is olyan lényeges szempont. Ha ő lett volna, talán nyíltan felfedte volna kilétét és gondoskodott volna róla, hogy tisztában legyél azzal, hogy vele találkoztál.

szept. 5. 15:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Isten azt mondta az ember(férfi és nő)teremtésére,mint "élő lélekre",hogy "Igen jó".

Szerinted a "meghalt lélek" is jó?

"...Annak a léleknek kell meghalnia, aki vétkezik."Ez 18:4

Szerintem Isten nem halott,hanem élő lelkekben gyönyörködik.

szept. 6. 05:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Keress meg egy papot, lelki vezetőt ha van vagy valakit akiről tudod hogy mélyen hívő és tud segíteni. Mindenképp beszélj valakivel Szerintem mert ezzel általában egyedül nehezen tud kezdeni bármit is az ember és ilyenkor jó lehet ha valaki iránymutatást tud adni. Nem tudom hogy Jézus - volt e de eléggé valószínű. A sátán nem mondana neked ilyetm
szept. 16. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!