Szerintetek van élet a halál után?
Én valahogy nem tudom elképzelni a nagy semmit, olyan nem létezik..
Ha csak hús vér emberek lennénk akkor nem lennének érzéseink stb..
Ahhoz, hogy be legyen bizonyítva megkérdőjelezhetetlenül az, hogy a túlvilágon nincs semmi, ahhoz:
1. El kell menni a túlvilágra.
2. Vissza is kell jönni a túlvilágról.
3. El kell hozni ezt a "semmit"
4. Be kell bizonyítani megkérdőjelezhetetlenül azt, hogy ez a semmi a túlvilágról van.
Ez persze lehetetlen.
Szóval BÁRKI kap egy második esélyt?
És mi van a megbocsáthatatlan bűnnel?
Jézus mondta, hogy „Ezért mondom nektek: minden bűn és káromlás megbocsáttatik majd az embereknek, de a Lélek káromlása nem bocsáttatik meg.
Máté 12:31 “
Szóval ezzel az állításoddal Jézus beszédével mondasz ellent
12
Ebben az esetben nincs második esély. De ezt írtam is, csak nem jól olvastad el.
Azt írtam, hogy " ha méltónak talál az életre", akkor újra élhet.
Ezt pedig Istennek van joga eldönteni, Ő látja mindenkinek az életét, tetteit.
10
Mivel Jézus tanítása szerint élek és a parancsaival összhangban igyekszem cselekedni, ebből kifolyólag nyilván való, hogy nem Buddha tanítványa vagyok, nem annak tartom magam....
Ugyanakkor Őt fogadom el messiási Királyomnak és a gyülekezet fejének, ő az aki irányítja a gyülekezetet, és az abban zajló tanítást.
Az is tény, hogy a tanulmányozás még nem jelent semmit.
Hiszen az írás is mondja, hogy vannak akik tanulnak, de soha nem jutnak el a pontos ismeretre.
16
Szóval nem tértél meg..
Nem ismered személyesen Jézus Krisztust.
Akkor hiába való a pontos ismereted.
Akik megtértek és Jézus Krisztus a Pásztoruk egy dicsekvésük lehet, hogy ismerik az Urat, Jézus Krisztust.
Te jó ég 34 éve nem üdvözültél.
Szerintem kezdd el kimondottan Jézus Krisztust míg nem késő.
17
Kedves Komentelő
Már megbocsáss, de Én átadtam az életemet Isten akaratának cselekvésére, és megkeresztelkedtem.
Tudod mit jelent "megtérni". Valószínű nem vagy tisztában ennek a kifejezésnek a jelentésével.
A "térjetek meg" azt jelenti, hogy fel kell hagynod a helytelen szokásaiddal, és azt kell tenned, ami helyes. Vagy is a jó irányba kell menni, megkell tenni a szükséges változtatásokat, hogy a keskeny útra lépj és azon is maradj.
Hogy mi a helyes, azt Jézus is tanította, és példát mutatott ebben. Ezt kell nekünk utánozni.
Jézus személyét pedig az írásokból ismerjük meg.
Ha valakivel találkozok az utcán, még nem ismerem.
Csak akkor ismerem meg a személyét, ha időt töltök vele, így megismerem a gondolkodásmódját, és azt milyen személy is Ő.
Ezt pedig a Bibliából, a Róla szóló beszámolókból tudjuk meg, nem egy "egyszeri találkozásból".
Ami egyébként sem Biblai alapú, mivel Jézus nem jelenik meg személyesen meg senkinek.
Ha pedig meg jelenne, honnan tudjuk, hogy Ő az, mikor nem is tudjuk hogy nézett ki. Jézust személyesen csak a Tanítványai látták, és az akkor élők.
Jézus pedig már nem emberi ábrázattal rendelkezik, hanem szellemi életforma.
18
Jézus azt mondta, hogy nem azért jött, hogy eltörölje a a törvényt, hanem hogy betöltse.
Ha megtértél volna, akkor ez Számodra is lehetséges lenne.
De mivel csak utánzod, nem is tapasztaltad meg ezt a lehetőséget.
Már azt is kizárod, hogy Jézussal lehet személyesen találkozni.
Amikor a feltámadása után 40 napig megjelent a tanítványoknak és Pálnak is megjelent a damaszkuszi úton.
Nézz utána, keressél bizonyságokat a YT-n, hogy ez ma is lehetséges Számára.
Én szellemi síkon tapasztalatam meg azt, hogy él és hívott, hogy kövessem.
Azóta Krisztus szeretete szorongat.
Vallást tudok tenni Róla.
Elolvastatta velem az Új Szövetséget... az Ó szövetségből is sok üzenetet küldött, ami táplálta a lelkemet, hogy értsem Isten országának működését.
Kedves kommentelő érződik a hozzászólásaidból, hogy nincs Benned Krisztus, nem vagy rajta az Úton... csak betanultad.
Hát én szóltam, írtam. Térjél meg, hogy jól közvetísd másoknak is az Evangéliumot.
Kedves Válaszoló.
Pálnak valóban megjelent, de utána soha nem tett ilyet többé.
Sehol nincs beszámoló arról, hogy Jézus folyamatosan megjelent a Tanítávanyainak, vagy bármelyik gyülekezet tagjának, és akkor mondhatja, hogy megtért.
A megtérés a bűnök megbánásával, azok felhagyásával, majd a megkeresztelkedéssel, és Jézus tanításának, parancsainak való cselekvésével történik.
Igen, üzeneteket küldött azoknak, de a szent szellem által, amit megígért.
Azt mondta, hogy "más segítőt küldök".
Ha Jézus a személyes megjelenése által küldi az üzeneteket, akkor a szellemre semmi szükség nem volna.
Jézus megmondta, hogy a földön élők nem látják többé őt.
(János 14:18, 19) . . .. 19 Egy kis idő még, és a világ nem lát engem többé, de ti látni fogtok engem, . . .
Csak azok akikkel a királyság szövetséget megkötötte, mivel ők fognak Jézussal uralkodni ezer évig a Föld felett.
A földi világban élőknek ez nem lesz lehetséges, mert Jézus nem jön emberként soha ide, csak Isten ítéletvégrehajtójaként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!