Szerintetek létezik Reinkarnáció?
Nem, Isten nem ezzel a lehetőséggel hozta létre az embereket, sem az állatokat, sem az angyalait.
Ha ismernéd Istent és a gondolatait, a teremtésének célját, okait, jövőbeni szándékát, akkor megtudnád, miért nincs reinkarnáció.
Ez ellenkezik azzal a természeti törvénnyel vagy elvvel, amit Isten felállított.
"olyanokat tudot mondani hogy az nem magyarázható mással."
Ez nem igaz.
Van ami csalás, van ami máshonnét szerezte az infót, van ahol a kutató kérdései irányították a válaszokat, ...
Tegyük fel, hogy semmilyen fentebb soroltakkal vagy hasonlókkal nem lehet magyarázni csak is természetfelettivel akkor is lehet, hogy valamilyen varázslat által tett szert a tudásra amit lehet nem is ő csinált lehet, hogy valamilyen természetfeletti lény vette el és adta át neki ezt a tudást, ...
Én nem hiszek a reinkarnációban de semmiféle természetfeletti lélek létezésében sem ami tovább élne az ember halála után.
Sok más mindenben sem hiszek amik pedig jó lenne ha léteznének. De ez van.
Szerintem van.
Az összes halál utáni dolgok közül ez tűnik a legtermészetesebbnek. De én nem úgy képzelem el a reinkarnációt mint a buddhizmusban, hanem hogy valamikor újjászületsz, tök mindegy hogy állat vagy ember de újra élőlény leszel vagy valami más bolygón születsz újra (mert valószínűleg nem egyedül vagyunk). Az ilyen karma meg ilyen dolgok nem hiszem hogy léteznek reinkarnáció során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!