Volt már úgy, hogy rájöttél, hogy az önkielégítés, és a házasság előtti nemi élet bűn? Tettél valamit ellene? Ha igen, hogy sikerült abbahagyni?
Felesleges és bigott dolognak tartom az őskort utánozni-- mások a házaink más és több a tudása az embereknek más ruhát hordunk és minden más még az élet is más.
Az élet egyszeri és megismételhetetlen itt és most kell élni mert lehet holnap már nem lehet.
A szexuális élet hozzátartozik az élethez, és nagyon fontos hogy házasság elött ilyen értelemben is megismerje egymást a két fiatal, mert sokkal veszélyesebb ha házasságkötés után jönnek rá, hogy ilyen értelemben nem egymáshoz valók még nagyobb baj ha az első amit megszereznek az a gyermekük lesz, mert idővel az ilyen házasságok a szeretet helyett boldogtalanságot okozhat mindkettőjüknek és a gyermeküknek is.
A házasság az egy nagyon komoly szerződés amihez nélkülözhetetlen az egymás teljes megismerése lelkileg és testileg személyiségileg--
Ja a másik kérdésedre-- az önkielégítés nem bűn az a test követelése. DE hogy e-miatt imádkozz bármihez... esetleg a kertitörpéhez ha megnyugtat... de semmi értelme. Aki neked azt mondja ez bűn és Ő ilyet sose tett, elhiheted nekem az ilyen képmutató és hazudik mint a vízfolyás.
Na persze vannak téveszmések is, akik az ilyen önszükséglet végrehajtása után ostorozzák a hátukat, remélem véresig!!
A házasság előtti nemi életet könnyen meg tudom állni, mert nem volt még barátnőm, prostihoz meg nem fogok elmenni.
Az önkielégítést még nem sikerült véglegesen abbahagynom, de voltak már hosszabb szünetek.
Próbálkozok leállni róla, mert csak azt juttatja eszembe, miközben csinálom magamnak, hogy egy balfék vagyok és csak ez jut nekem, és ettől csak szenved asz ember utána lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!