Volt már úgy, hogy rájöttél, hogy az önkielégítés, és a házasság előtti nemi élet bűn? Tettél valamit ellene? Ha igen, hogy sikerült abbahagyni?
A minden inteligenciát nélkülöző válaszaidat pontozza le, aki lepontozza, nem a véleményedet, amit ha kicsit értelmesebben fogalmaznál meg, akkor el is fogadná az ember.
Ja: "Köszönjük bejelentésedet. Moderátoraink amint tudják ellenőrzik a kérdést" Az utolsó hozzászólásodért, kedves 68%-os. A szám is mutatja, hogy mennyire kell adni a szavadra.
na az én beszólásommal meg mi volt a baj?:D pont hogy békét akartam teremteni:D
Hülyeség. Az önkielégítéssel felkészülsz a harmonikus szexuális kapcsolatra, mert megismered önmagad.Házasság előtti nemi élet nem bűn, ez csak süket papi duma. Ha szüzen mész házasságba, teli leszel csalódással, amire rámehet a házasságod. Főleg a vallási baromságokat követed, hogy a nemi élet csak utódnemzésre való. Üres lesz az életed, és magányos leszel.
Jah és kedves utolsóval is egyet értek, nincs mit mondanom, ők kimondták azt amit gondolok :)
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 13:20
Annyira, de annyira igaza van!!! És az előttem szólónak is! Bekell látnotok, hogy akármennyire is hisztek ebben az izében, akkor is hülyeség, amit csináltok!
"Én csak azt nem értem, hogy az egyház (egyházhoz tartozó emberek) miért szól bele olyanba, miért csinál olyan dolgokhoz szabályokat, amihez abszolút nem ért: házasság és a szexuális élet. Szerintem elég nagy képmutatás a papok részéről, ha ők adnak tanácsot ebben a 2 témában ja és a gyereknevelésben is."
Miért ne érthetne hozzá? Ne csak a katolikus papokra gondolj-ők nem házasodhatnak, de a református lelkészek, a zsidó rabbik igen. Tehát érthetnek hozzá.
Mellesleg a szabályokat nem ők alkották, hanem a Bibliában vannak leírva, ami pedig egy hívőnek Isten szava.
"Bekell látnotok, hogy akármennyire is hisztek ebben az izében, akkor is hülyeség, amit csináltok!"
Ez egy értelmetlen mondat. Egy hívőnek nem hülyeség a Biblia szabályainak betartása. Egy hitetlennek meg nincs értelme erről magyarázni. Attól, hogy én, mint hívő tartom magam bizonyos törvényekhez, nem vagyok hülye-ahogy te sem vagy attól okos, hogy nem teszed, és viszont.
A házasság előtti nemi élet kérdése esetemben az egyszerűbb, mert nincs barátnőm.
Önkielégítés: 5 hónapig bírtam megállni, tovább nem bírtam, most újból próbálkozom, de csak 3 hónapnál tarok.
Hogy hosszú távon no szex és önkielégítés, nem tudom, menni fog-e.
Nagy a veszélye, hogy totál bekattan az ember.
"Én csak azt nem értem, hogy az egyház (egyházhoz tartozó emberek) miért szól bele olyanba, miért csinál olyan dolgokhoz szabályokat, amihez abszolút nem ért: házasság és a szexuális élet. Szerintem elég nagy képmutatás a papok részéről, ha ők adnak tanácsot ebben a 2 témában ja és a gyereknevelésben is."
Mert szerinted minden pap a papi hivatással együtt született és nem volt szerelmes lányba, nem járt lányokkal vagy volt komoly kapcsolata? A görög katolikus papok házasan is pappá válhatnak. Nekik is van tapasztalatuk a témában, még ha a megélt házasságról nem is, de párkapcsolatról mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!