Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ki a targoncások védőszentje?

Ki a targoncások védőszentje?

Figyelt kérdés

Vagy ha ilyen nincs, akkor melyik szent közbenjárásának köszönhetem a targoncás munkakörömben napi szinten előforduló szerencsét, hogy nem történik nagy baj?

A lényeg, hogy targis vagyok. Nem mondanám magam ügyesnek, de szinte napi szinten vannak szituációk a raktárban, ahol dolgozom, de legalább heti szinten, hogy úgy érzem, hogy mintha csak a szerencsén múlna, hogy nem történik baleset nálunk.

Tényleg, olyan gyakran vannak ilyen helyzetek, amelyet úgy ítélek meg, hogy valamiféle felsőbb erő , őrangyal vigyázza a kollégák és a körülöttem hemzsegő gyalogos kollégák életét.

Ilyen mázlink nem lehet mindig, hacsak nincs valami védőszentje a melósoknak vagy a targoncásoknak konkrétan, aki megóv minket a kalamajkától.

okt. 3. 17:59
1 2
 11/12 anonim válasza:
Ok az egy dolog, hogy te vagy a gépkezelő. De a balesetek igen összetettek. Nem mindig a targoncás a hibás. Ha a munkaterületen nincs megfelelő munkavédelmi oktatás és a gyalogos kollégák nem tartják be a raktári területre jellemző munkavédelmi szabályokat, mert hogy veszélyes üzem, akkor igenis nem csak a targoncás a felelős! S nem a te dolgod munkavédelmi oktatást tartani a kollégáknak. Jelezd a cégvezetés felé a hiányosságokat és a majdnem baleseteket.
okt. 8. 18:16
 12/12 anonim válasza:
Pld aki biciklivel vagy rollerrel közlekedik közúton ugyanúgy ismernie kell a kreszt, mint a jogosítvánnyal rendelkező gépjármű vezetőnek és a szabályokat nekik is be kell tartaniuk. Csak nem kell levizsgázniuk belőle. De ők is felelősek a biztonságos közlekedésért.
okt. 8. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!