Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Targoncások, ti leszoktátok...

Targoncások, ti leszoktátok minden műszak előtt ellenőrizni a targonca állapotát?

Figyelt kérdés
Ha jól tudom, minden műszak előtt le kéne ellenőrizni, hogy a targonca munkavégzésre alkalmas-e és azt egy kiskönyben leírni. Valóban mindig megcsináljátok munkavégzés előtt, és ha igen, ilyenkor mit néztek?

2023. febr. 23. 17:46
 1/6 anonim válasza:
79%
Soha kb. Még a könyvet sem írom.
2023. febr. 23. 18:21
 2/6 anonim válasza:
100%
De ha akarod elmondom mit kellene.
2023. febr. 23. 18:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk kiskönyv nincs, van aki csak beül és hajt, én egyszer körbejárom műszak kezdetekor: ránézek a kerekekre, egy pillantás elég ahhoz hogy lássam nincs-e olajfolyás valahol, ha olyan járműre ülök ahol a villa pozíciója kézzel állítható, akkor megnézem, rendesen rögzítve van-e. Ennél többre tőlem nem fussa. Ha valami komoly gond van (szélvédő törött, nem csatolható be az öv, nem világít valamelyik lámpa) az úgyis azonnal feltűnik, kisebb problémába meg még nem halt bele senki.

Ez után gyorsan áttörlöm a kezelőszerveket, ülést tisztítószeres ronggyal, mert nem szeretek mások izzadságában ücsörögni, és tudom, hogy bár kéne, de sokan nem takarítják ki a járművet műszak végén.

Egy dolog van még, amit gyakran kénytelen vagyok elvégezni műszak kezdetekor: a fülkéből az összes nem odavaló dolgot (ital, kaja, pulcsi, csokipapír) kipakolok az iroda elé az asztalra, felírom, mikor melyik járműben találtam, a főni pedig leba... megdorgálja az elkövetőt (visszaeső esetén ez pénzben is meglátszik). Sajnos némelyik paraszt csak ebből ért, a szép szóból nem.

2023. febr. 23. 18:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, átnézem. Ha nincs könyve bele se ülök.

Nem dolgozom olyan helyen, ahol ezt félvállról veszik. Én nem fogok börtönbe menni a munkahely hanyagsága miatt.

2023. febr. 23. 19:33
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2023. febr. 24. 00:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Én LLOP-ot vezetek, és meg szoktam nézni.
2023. febr. 24. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!