Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek letezhet ilyen?

Angelo99 kérdése:

Szerintetek letezhet ilyen?

Figyelt kérdés
Letezhet olyan hogy valaki beir valakinek valamit megondolatlanul a multban regen es utoleri ot Isten haragja?
szept. 28. 12:24
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
30. szerintem tedd át a kérdést a "Mentális egészség" rovatba
szept. 29. 11:12
 32/45 A kérdező kommentje:
Akkor hulyesegeket hihetek nem?
szept. 29. 11:20
 33/45 anonim ***** válasza:

én biztos nem izgulnék ezen

hogy azt mondtad 5 éve, hogy "bunda volt", ennél sokkal durvábbakat írnak nap mint nap mindenhol a neten, és ha valami nagyon durva, akkor elso korben moderálják, és torlik

nem kezdenek el bosszút tervelni

de azt nem is torolnék, hogy valami bunda volt, csak ha trágár vagy, vagy ilyesmi

szept. 29. 13:12
 34/45 A kérdező kommentje:
En toroltem ki valami hosshu szoveg ott volt melette mar sajnos nem emlekszem de akkor hulyeseg nem nem banthatnak az vegett
szept. 29. 13:18
 35/45 Krampusz1 ***** válasza:

Senki nem bánthat. Jogod van véleményednek lenni, leírni vagy kitörölni.

Engedd el ezt a dolgot, bocsáss meg magadnak.

Kommentelj oda valahová most valami kedveset, és ennyi.

szept. 29. 13:25
 36/45 A kérdező kommentje:
Szóval azt mondod nem tortenhet hogy kidobatnak az ablakon es ugy fogjak tenni mint ha ongyilkossag lett volna eg hulyeseg nem???
szept. 29. 13:38
 37/45 Krampusz1 ***** válasza:
Hányadik emeleten laksz?
szept. 29. 13:47
 38/45 A kérdező kommentje:
Othon a masodikon de az oregapan a negyediken es amikor fogok oda menni lehet ott nem tudom miert van olyan erzesem
szept. 29. 13:54
 39/45 A kérdező kommentje:
Es az a komment 5 eve volt szerintem hulyeseg nem banthatnak csupan iras vegett aludni nem tudok semmi
szept. 29. 14:03
 40/45 Krampusz1 ***** válasza:

Megtanácskozta a forum, és mindenki egyetértett azzal, hogy nem bánthatnak ezért.

Megúsztad.

Ennyi :)

szept. 29. 14:47
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!