Angelo99 kérdése:
Szerintetek letezhet ilyen?
Figyelt kérdés
Letezhet olyan hogy valaki beir valakinek valamit megondolatlanul a multban regen es utoleri ot Isten haragja?szept. 28. 12:24
31/45 anonim válasza:
30. szerintem tedd át a kérdést a "Mentális egészség" rovatba
32/45 A kérdező kommentje:
Akkor hulyesegeket hihetek nem?
szept. 29. 11:20
33/45 anonim válasza:
én biztos nem izgulnék ezen
hogy azt mondtad 5 éve, hogy "bunda volt", ennél sokkal durvábbakat írnak nap mint nap mindenhol a neten, és ha valami nagyon durva, akkor elso korben moderálják, és torlik
nem kezdenek el bosszút tervelni
de azt nem is torolnék, hogy valami bunda volt, csak ha trágár vagy, vagy ilyesmi
34/45 A kérdező kommentje:
En toroltem ki valami hosshu szoveg ott volt melette mar sajnos nem emlekszem de akkor hulyeseg nem nem banthatnak az vegett
szept. 29. 13:18
35/45 Krampusz1 válasza:
Senki nem bánthat. Jogod van véleményednek lenni, leírni vagy kitörölni.
Engedd el ezt a dolgot, bocsáss meg magadnak.
Kommentelj oda valahová most valami kedveset, és ennyi.
36/45 A kérdező kommentje:
Szóval azt mondod nem tortenhet hogy kidobatnak az ablakon es ugy fogjak tenni mint ha ongyilkossag lett volna eg hulyeseg nem???
szept. 29. 13:38
38/45 A kérdező kommentje:
Othon a masodikon de az oregapan a negyediken es amikor fogok oda menni lehet ott nem tudom miert van olyan erzesem
szept. 29. 13:54
39/45 A kérdező kommentje:
Es az a komment 5 eve volt szerintem hulyeseg nem banthatnak csupan iras vegett aludni nem tudok semmi
szept. 29. 14:03
40/45 Krampusz1 válasza:
Megtanácskozta a forum, és mindenki egyetértett azzal, hogy nem bánthatnak ezért.
Megúsztad.
Ennyi :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!