Szerintetek a mennyben élvezhetjük az ételeket italokat úgy mint itt a földön?
Figyelt kérdés
A Biblia azt irja, az ÚR mindeféle fát sarjasztott ami táplálkozásra alkalmas, lehet, hogy buta kérdés de nekem eszembe jutott. Szerintetek a mennyben lehet enni inni , úgy mint ahogy mi eszünk iszunk itt a földön,?aug. 25. 17:49
2/25 A kérdező kommentje:
1es miért? (kicsit bővebb vélemény)
aug. 25. 18:15
3/25 anonim válasza:
2
Mert az nem a Föld, s ezért ott más lesz, mint itt a Földön. Ha elmész a Holdra, ott sem lesz olyan hamburgert enni, mint itt! Sokkal jobb, vagy rosszabb, de más!
4/25 A kérdező kommentje:
😊 Igy értem már.
aug. 25. 19:05
5/25 anonim válasza:
De, igen, kérdező, a Mennyben is fogunk nagyon jókat enni és inni. Sőt, már a Menyegzőn is vacsorával és borral vár minket Jézus az Asztalnál. Isten mindent meg fog hagyni, ami jó. Sportokat, ételeket, italokat, ruhákat, zenét, stb. Nem fehér lepedőben fogunk szaladgálni :D
6/25 anonim válasza:
Eddigi Biblia ismereteim alapján nem.
Ott másmilyen leszel, nem az a te lesz ott mint most.
Imádni fogod Istent folyamatosan az örök és ettől boldogabb leszel, elvileg.
Persze ki melyik részekkel találkozott a Bibliából és az alapján ki hogyan képzelte el az más és más lehet. Nekem az jött át az eddigi ismereteim alapján, hogy valami ilyesmi lesz.
7/25 anonim válasza:
Hogy ehetnél ott rántott húst?
Ki fogja legyilkolni az állatokat, hogy megehesd?
8/25 anonim válasza:
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy lehetek-e meztelenül a mennyben?
9/25 IstenGyermeke1 válasza:
Mivel a mennybe a LELKED kerül, nem. Viszont Urunk második eljövetele után életre kelti testünket, mely az Ő megdicsőült testéhez lesz hasonlatos. Újjá lesz ekkor a világmindenség, s Isten köztünk fog lakni, látni fogjuk arcát mindörökké, nem lesz többé gonosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!