Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek a mennyben élvezhe...

Szerintetek a mennyben élvezhetjük az ételeket italokat úgy mint itt a földön?

Figyelt kérdés
A Biblia azt irja, az ÚR mindeféle fát sarjasztott ami táplálkozásra alkalmas, lehet, hogy buta kérdés de nekem eszembe jutott. Szerintetek a mennyben lehet enni inni , úgy mint ahogy mi eszünk iszunk itt a földön,?
aug. 25. 17:49
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
80%
Úgy nem!
aug. 25. 18:10
 2/25 A kérdező kommentje:
1es miért? (kicsit bővebb vélemény)
aug. 25. 18:15
 3/25 anonim ***** válasza:
70%

2

Mert az nem a Föld, s ezért ott más lesz, mint itt a Földön. Ha elmész a Holdra, ott sem lesz olyan hamburgert enni, mint itt! Sokkal jobb, vagy rosszabb, de más!

aug. 25. 18:24
 4/25 A kérdező kommentje:
😊 Igy értem már.
aug. 25. 19:05
 5/25 anonim ***** válasza:
0%
De, igen, kérdező, a Mennyben is fogunk nagyon jókat enni és inni. Sőt, már a Menyegzőn is vacsorával és borral vár minket Jézus az Asztalnál. Isten mindent meg fog hagyni, ami jó. Sportokat, ételeket, italokat, ruhákat, zenét, stb. Nem fehér lepedőben fogunk szaladgálni :D
aug. 25. 19:15
 6/25 anonim ***** válasza:
60%

Eddigi Biblia ismereteim alapján nem.

Ott másmilyen leszel, nem az a te lesz ott mint most.

Imádni fogod Istent folyamatosan az örök és ettől boldogabb leszel, elvileg.

Persze ki melyik részekkel találkozott a Bibliából és az alapján ki hogyan képzelte el az más és más lehet. Nekem az jött át az eddigi ismereteim alapján, hogy valami ilyesmi lesz.

aug. 25. 19:20
 7/25 anonim ***** válasza:
32%

Hogy ehetnél ott rántott húst?

Ki fogja legyilkolni az állatokat, hogy megehesd?

aug. 25. 20:33
 8/25 anonim ***** válasza:
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy lehetek-e meztelenül a mennyben?
aug. 25. 20:54
 9/25 IstenGyermeke1 ***** válasza:
0%
Mivel a mennybe a LELKED kerül, nem. Viszont Urunk második eljövetele után életre kelti testünket, mely az Ő megdicsőült testéhez lesz hasonlatos. Újjá lesz ekkor a világmindenség, s Isten köztünk fog lakni, látni fogjuk arcát mindörökké, nem lesz többé gonosz.
aug. 25. 22:11
 10/25 anonim ***** válasza:
61%
Nem.
aug. 25. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!