Honnan tudod, hogy mi a valóság?
Azért nem mindegy, mert adtam neked zöld likeot.
Az agyad egy akváriumban van, és szimulálja a valóságot, vagy nem?
"Az agyad egy akváriumban van, és szimulálja a valóságot, vagy nem?"
Ez már sokkal inkább a filozófia területe. Ezzel azonban nem sokra megyünk mert így csak rengeteg lehet lesz.
Ezért is célszerűbb a tudományhoz fordulni. A tudományok megismerésével ismerheted meg a legbiztosabban a valóságot.
10
szeretnék bocsánatot kérni, rosszul idéztem a verset, Jézus nem múltként említette.
(Lukács 10:18) . . .„Látom Sátánt, hogy mint a villám, már leesett az égből.
ma 18:57
És ha csak szimulálom a valóságot, attól még nem azt élem meg?
Látom, neked nagyon nem megy a nyelvtan. Amit te akarsz belebeszélni ebbe, az így szólna: "látom, hogy le fog esni". Helyette azt mondta "látom, hogy már leesett". Ennyire nem érted a két mondat közti különbséget? Az egyik egy már megtörtént eseményt fejez ki, a másik egy jövőben megtörténő eseményt ír le.
Ha holnap paprikás krumplit főzöl ebédre, azt hogy mondod most? "Paprikás krumplit főztem"?
19
Azt hiszem ő jehova tanúja.
Ha igazam van akkor pedig nem meglepő, hogy megpróbálja félre magyarázni a Bibliát. Erre épül az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!