Jehova Tanúinál valóban tiltott az orális szex?
(mármint házasságon belül)
A biblia nem tiltja?
"Titusz 1:15 Minden tiszta a tisztáknak. De azoknak, akik beszennyezettek és hitetlenek, semmi sem tiszta, mert az elméjük is, és a lelkiismeretük is szennyezett.
Vagy is az is tiszta némelyeknek, ami tisztátalan, mert maga a lelkiismerete, elméje nem tiszta."
ujabb onellentmondas, Biblia es amit te irsz epp ellentetes egymassal
Bibliaban tobb hasonlo is van
epp a kerdeshez is kapcsolodna
tisztanak (igazhitunek, vagy hogyan nevezzuk?) tisztatalan is tiszta
idezet nem ir arrol hogy a tisztatalan abban hinne hogy tiszta amit tesz (ami persze lehet, lehet ilyen idezet is de nem hoztal ilyent)
kerdeshez megint terjunk vissza
nemiszervet szajjal erinteni miert nem tiszta?
Biblia a noi ciklusokrol, verrol ir hogy az tisztatalan
katolikusok es tanuk is rengeteg oszovetsegi torveny betartasaval felhagytak
de feltetelezem ettol a ver miatt a tanuk jobban/teljesen tartozkodnak
de ez nem oralis erintesrol hanem teljes "karanten", elkulonitesrol szol
igaz hivok kozt is vannak akik szexualitast kibeszelik ha el is itelnek benne dolgokat
szinten persze szelsosegek is vannak hogy "ami oromot okoz tilos, csak amenyire szuksegszeru, es utana buntudat kell mardosson majd bunbanat"
ilyen alalon ellehet jutni ahoz hogy olelkezni se szabad mert csak oromszerzes feleslegesen, csok is
ezzel persze nem lenne gond ha valaki egyeni utat valaszt mert jobbnak erzi onmagahoz valobbnak
de kozossegi szintre emelni mar az eltevelyedes utja
Az,aki a társát szereti,annak minden alkatrészét szereti és egyik sem útálatos,vagy undorító....Ennek igyekszem ellenállni és működik.
Úgy nőttem fel,hogy a sertés hús,kígyó,béka(és más húsok is) tisztátalanok és útálatosak. A mai napig megmozdul a gyomrom,amikor ilyesminek a szagát érzem,vagy valakit enni látok ilyesmit.
Ugyanez vonatkozik a fanatikus vallásosok hozzáállása a társ nemiszervéhez.
Vannak helyzetek,amikor az egyik,vagy másik fél helyzete,egészsége miatt a közös nemi örömszerzés lehetetlen,bár hiányzik. Nem tartom ilyen esetekben helyesnek a társ kísértését,veszélyeztetését ilyen kulturális prűdség miatt!... A nemi örömszerzés alternatív módszereivel kell élni ilyenkor,félretéve a tanult prüdériát,és szeretni a társ minden alkatrészét!
Nem azt mondtam, hogy a szaporító szerv gusztustalan, ne forgasd ki a szavaimat.
Az aktus amire helytelenül használja, az a gusztustalan.
"Nem azt mondtam, hogy a szaporító szerv gusztustalan, ne forgasd ki a szavaimat.
Az aktus amire helytelenül használja, az a gusztustalan."
Mitől lenne az?
#15.
Gondviseltem egy rabbit,aki elnöke volt egy jótékony alapítványnak.
Egy alkalommal hasmenése volt. Kicsorgott a pelenkából az emeleti irodában,a liftben,a hosszú folyosón,az autóban és mindenütt az "anyag".
Büdös és undorító volt,de felülírta az undoromat az öregember iránti tiszteletem és szánalmam. Minden undor nélkül lefürösztöttem pont úgy,mint három gyermekemet csecsemő korukban.(Bár azok nem tűntek olyan büdösnek.)
Az undor,az elmében születik.
A felnőtt ember,ezt tudja uralni,ha AKARJA!
#18.
Talán az "Őrtorony tejcsárdáján"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!