Hogyan lehetne megtéríteni a jehovákat az eredeti tanításra?
Az életem során találkoztam Jézussal, Ő térített meg az utamon. Mondanom sem kell 180 fokos fordulatott vett az utam iránya. Ő az Üdvözítő.
A kapu, az Élet és az Igazság, a Feltámadás...
Szóval emberek nem üdvözítenek.
Kérj segítségét, vezetést Jézustól ezügyben.
Nem is mondtuk, hogy emberek üdvözítenek.
Viszont az írások, Isten szava azért íródott, hogy képbe legyenek az emberek Isten szándékával kapcsolatban.
Nagyon jól tudjuk, tisztában vagyunk azzal, hogy Jézus nélkül nincs megmentés.
Azonban ezek az információk, csak elenyésző részei annak az információnak, amit tudnunk kell Istenről és a szándékáról.
Többek között, hogy mi Isten királysága, mit fog megvalósítani Isten szándékában a földdel és az emberekkel kapcsolatban.
Mit jelentenek a próféciák, amiket nem ok nélkül íratott le.
Az első tanítványok, sőt a Farizeusok is tudták, hogy a próféciák nagyon fontosak nem lehet figyelmen kívül hagyni.
Sokan egyáltalán nincsenek tisztában ezekkel, ezért nem értenek semmit, és butaságnak vagy furcsának tartják, mert mást mondtak, mást tanítottak nekik.
12
Már bocs, de blabla ez a szöveg, amit írsz..
Jézus megtapasztalása nélkül nem mész át a Kapun, nem tudsz megtérni sem.
A Jw tanúinak annyi információjuk van a saját Bibliájukból még sem tudnak megtérni.
Aki megtér bekerül Isten országába, ahol Jézus Krisztus az Úr és Őt dicsőítik.
Azért hajrá, még megtalálható az Úr, közel van azokhoz, akik segítségül hívják Őt : Jézust.
Az Isten akarata az,hogy minden ember üdvözüljön és az igazság ismeretére jusson....Neked mi az akaratod?...Ha Jézus nem erőltette rá senkire az akaratát-Isten akaratát- akkor te teheted azt?
Az Isten akarata ellenére sokan nem kíváncsiak az igazságra és megvetik az Ő szeretet világrendjének elveit....Gondolod,hogy ezeket- akarják vagy nem- bekényszeríti egy általuk megvetett rendszerbe?
9/14-es!
És mit hallottál 52 alkalommal?
Miért vártál ennyit?
Kedves Kérdező!
Te szeretnéd megtéríteni a Tanúkat?
17
A tanítás akkor válik aktuálissá, ha befogadja a leendő tanítvány Jézus Krisztus.
Minden képpen szükséges a megtapasztalás. Utána lesz a hívő Jézus tanítványa. Vezeti bölcsességével, szemeivel tanácsolja.
1 János 5,12
Ebből következik, hogy akiben él a Fiú, annak örök élete van. Akiben viszont nem él az Isten Fia, annak nincs örök élete.
#15.
A srác értelmesnek tűnt és befogadó a világos bibliai igazságra s ráadásul reményt láttam megtérésére.(Megtérésére a tévtanok zsákutcájából.)
Különös élmény volt,amikor megértette,hogy a 144 ezer egy jelképes szám,ami azonos jelentésű,mint a nagy sokaság, vagy amikor felismerte,hogy Isten Fia,nem lehet más,mint Isten,ahogyan az én fiam sem lehet kecske,még akkor sem,ha ugrándozik körülöttünk.
Úgy éreztem,Isten elvárja tőlem,hogy eszköz legyek az igazság megismertetésében.
#15.
Az 52. alkalom azért vált az utolsővá,mert a srác elpanaszolta a főnökének,hogy képtelen megválaszolni egy kérdésemet és az eljött vele,amikoris engem átadott a kárhozatnak és a srácot eltiltotta tőlem.
Nyilván a "főnök"rendkívül dühös volt,hogy egyszerű biblikus kérdésben nem tudott bibliai alapokkal bíró választ adni s emiatt tiltotta el a srácot. A többi dolog Isten Szeentlelkére hárul,Aki az általam megosztott ismereteket rendszerbe állíthatja s azzal meggyőzheti őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!