Azt mondják, hogy barátnak csak a nálad jobbak érdemesek, nekem nincsennek barátaim, akkor lehet, hogy én vagyok isten?
Figyelt kérdés
aug. 4. 16:44
1/4 anonim válasza:
Azt nem gondolom,de azt igen,hogy orvoshoz kell menned és elpanaszolni neki az önképedet.
2/4 Közveszélyes Kontár válasza:
kik mondjak? es ez a bart szemszogebol hogy ervenyesulne?
Chuck Norris modon?
vagyis a baratod jobb erdemesebb, de te (is/meginkabb) jobb erdemesebb vagy
3/4 Közveszélyes Kontár válasza:
istent irt kis i-vel, velhetoen nem egyetlen Istenre utalva tehat
Bibliaban is Krisztus:
"Nem mondtam nektek: 'istenek vagytok'?"
tehat egylenyeguek vagyunk a Fiuval ugy mi Emberek mint ahogy egylenyegu a Fiu az Atyaval
4/4 Kései Sirató válasza:
Madarat tolláról, embert barátjáról! - ez a mondás is azt bizonyítja, hogy a barátok nagyon hasonlóak és az egy hülyeség, hogy nálad jobbak érdemesek a barátságodra.
Isten semmiképp sem vagy, ha ezt komolyan hiszed, akkor pszichiátert kell keresned, mert nem érzékeled a valóságot.
Inkább arról van szó, hogy nem kedvelik a pökhendi stílusodat, ezért nem barátkoznak veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!