Mit akarhat Isten tanitani, üzenni, ha nem kedvelnek az emberek, elutasitóak velem, nincsennek barátaink, magányos vagyok?
Hát ez az, hogy nem vagyunk ilyenek és mégsem.
Én pld senkit nem hagynék ott a hétvége közepén, hogy inkább elmenjek máshova, egy másik helyre, amit a kiránduláson láttunk együtt (másik apartman). Vagy ez a normális és én gondolom rosszul? Mert ök azta is úgy viselkednek, mintha mi se történt volna, felhív, ha érdekli valami, amit szerinte ln tudhatok stb.
Isten önismeretre akar tanítani.
Lehetséges, hogy olyan hiányosságotok, furcsa jellemvonásotok van, amit a baráti család nem kedvel. Lehet hogy olyan kényes téma, amiről nem lehet beszélni. Vagy nekik van valami hibájuk, amivel nem akarnak titeket fárasztani hosszabb távon.
Olyan baráti családot keressetek, akik tényleg a barátaitok, és szeretnek veletek együtt lenni.
Vagy próbáljatok meg magatokban elszórakozni. A saját családi kör miért nem elég? Így kevésbé kell alkalmazkodni.
Az adás miatt túl sok szoktam lenni.
Ill én figyelek másokra, mások meg rám nem.
Óvatosan ítélkezzünk!
Az adott helyzetben összekaphatott a házastárs egymással,vagy más nyomós ok is lehetett,ami megváltoztatta a programjukat.
Egy általános törvényszerűség,hogy az nem érez szeretetet a másik ember felől,aki maga nem szereti azt.
Aki magányos,rendszerint nem akar alkalmazkodni más emberekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!