Egy Jehova Tanúja nő vonzódhat egy másik nőhöz?
Figyelt kérdés
júl. 31. 22:29
11/33 A kérdező kommentje:
Igen ,mert végülis az érzést elfojtani nem lehet, hisz olyan nincs szerintem, csak annyi ,hogy elhessegeti a gondolatot és kész!
aug. 1. 15:54
13/33 anonim válasza:
4-es
Ugyanolyan kategóriába esik mint a homoszexulatás, vagy férfi részéről a gyermek megbecstelenítés.
Fajtalankodás!
Jelképesen meg kell ölnünk azt a testtagunkat ami botlásba visz!
Erre Sátán szeretne rávenni aki gyönyörködik a paráznaságban.
Talán tudod mi lett a következménye amikor az engedetlen angyalok lejöttek a földre!
14/33 anonim válasza:
A fajtalankodás az nem azt jelenti (a neve alapján), amikor nem azonos fajból választ magának valaki szexpartnert (tipikusan valamilyen állatszex)?
15/33 A kérdező kommentje:
Jelen esetben én lényegtelen vagyok ebben az esetben, nekem az egyik Tanu viselkedik furán egy másik nővel, nagyon nyomul, és ölelgeti, már lassan összeér a szájuk annyira közel megy a nőhöz, ezt többször láttam, de lehet csak túl közvetlen, kíváncsi voltam a velemenyekre!
aug. 1. 16:25
16/33 anonim válasza:
Kérlek, megírnád nekem, mert ismerős a helyzet!
17/33 anonim válasza:
14-es
Nézd már meg az értelmező szótárt!
19/33 A kérdező kommentje:
Akinek ismerős a helyzet ide is megirhatja név nélkül is!
aug. 1. 20:23
20/33 anonim válasza:
A nagy közönség előtt nem lenne bölcs dolog!
Megértelek, hogy privátban nem akarsz erről beszélni.
Tiszteletben tartom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!