Mikor találom meg Isten célját az életemre nézve?
És én most konkrét célra gondolok, nem ilyen "tartsd be a parancsokat és tégy jót másokkal" dologra, amik persze alapok egy kereszténynél.
Hanem olyanokra, hogy számomra mi a terve. Minél idősebb vagyok ez annál jobban nyomaszt.
"És kereszteljétek meg a világot az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében.
Felkészitetted erre magad? Pál apostolnak szerencséje volt, Krisztus megjelent neki: Saul, Saul miért üldözöl engem? (Figyelem hogyan hívta el? Úgy hogy maradjon meg Saul/Pál szabad akarata.)
Készen állunk az Atya nevében? Igazán imádjuk Istent?
Készen állunk a Fiü nevében? Megértettük és követjük Krisztust a tanításai alapján?
Készen állunk a Szentlélek nevében?
Van Isten lelkesitő ereje bennünk?
Ha megvizsgálták magad és mindegyikre őszintén igent tudsz válaszolni, akkor készen állsz arra hogy Krisztus második eljövetelének utját egyenessé tedd. Hogy ne kelljen más úton elérkezni a pillanatnak. Hogy ne csak te legyél készen erre a pillanatra, hanem minnél több ember várja örömmel a megváltó második eljövetelét.
Hiszen aznap történik az igazakkal az elragadtatás
Nincs más kérés számunkra, elmondatott, szeresd felebaratodat úgy mint saját magadat.
Nyerd meg az embereket saját tiszta életmodod fényességével, a tisztasag ragyogó lelkesitö szeretetének példamutatásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!