Fiatal keresztény lányok, ti hogy álltok az intim szőrtelenítéshez, tanga/francia bugyi hordáshoz?
Érdekelne a válasz mögött rejtőző ok is.
- Például csak a bikinivonalat szőrtelenítitek, hogy ne lógjon ki a fürdőruhából, vagy teljesen. Ha teljesen, az belefér a keresztény értékrendbe?
- Ugyanez a kérdés a kihívó típusú fehérneműkkel, fürdőruhákkal.
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Ennek semmi köze a kereszténységhez, amúgy.
Tangát nem hordok, mert baromi kényelmetlen. Franciát igen, mert az kényelmes, bár fazontól függ. Számomra semmi kihívó nincs benne, más meg nem látja.
A szőrtelenítés sem keresztény téma, semmit ilyesmit nem mond a keresztény teológia - vagy ilyen erővel hajat se vágjunk és a férfiak se borotválkozzanak. Én ott szoktam szőrteleníteni, ami külsőleg is látszik, mert érzékeny a bőröm és nem akarom kívozni magam.
Én katolikus gimnáziumba jártam. Aztért ne gondold, hogy mindenki aki oda járt, fanatikus, elvakult vallási szentfazék volt. Nem tudok senkiről , aki nagyon mélyen olyan szinten vallásos lett volna, hogy a mindennapjaira kihasson.
Tesi órán nálunk volt úszás (helyben volt medence). Közös öltözőben egymás előtt öltöztünk. Nagyon vegyes volt a helyzet szőrtelenítéssel kapcsolatban. Én pl nyáron leszedtem, ősztől tavaszig teljesen natúr voltam. De amennyire láttam más is volt így. Semmi köze nem volt ennek a valláshoz. Legalábbbis esetemben. Nálam inkább a lustatág. Téli időban úgysem látszik. A strandszezonban, bikiniben azért zavart.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!