Ádám és Éva meglepődött vajon mikor megszületett első fekete és kínai vagy roma gyerekuk?
Nem, mivel nem történt ilyen.
Eleve nem léteztek.
Ha meg el is fogadjuk a mitológiát, abban sehol nincs szó erről. Máshogy szokták magyarázni (pl. Bábel tornya)
5
Bábel tornya a nyelvek kialakulását magyarázza, nem a különböző rasszokat.
Persze, hogy léteznek.
Noé 3 fia, különböző területeken alapított családot.
Sém, Hám és Jáfet, de öt rassz van. A leszármazottak alkalmazkodtak a körülményekhez bőrük és genetikájuk.
Azt viszont nem tudom, hogy az új világban, a paradicsommá alakított földön milyenek leszünk? Hogy tökéletesek, az biztos!
#6: "Máshogy szokták magyarázni" - mi nem érthető ezen?
Miért engem oktatsz ki, amikor világos, hogy arról írtam, mások mit gondolnak
Az én elképzelésem nincs tudományosan alátámasztva,de megérthető magyarázat a különböző bőrszínek kialakulására.(Nem tudok olyan felekezetet,amelyik ezt vallaná.)
A magyarázatnak én,a "mikroevolúciót"látom.
A Föld különböző klímatikus körőlményei szelektálták a különböző testi adottságúak túlélési esélyeit.
Pl.az afrikai napsütésben csak azt nem vitte el hamar a bőrrák akiket a bőr pigment tartalma megvédett attól. A kevés napos időszakú tájakon élők között a sötét bőrű emberek nem juthattal elég D vitaminhoz s ezért rövid ideig élhettek. Ha az eszkomók tájain tágranyílt szemmel néztek,hamar megvakultak.stb.
Nem rossz elképzelés.
Már csak azt kellene megértened, hogy nincsen "mikro" evolúció. Soha, senki nem mondja azt a géneknek, hogy "eddig, és ne tovább!"
Csak evolúció létezik.
Ja, egy "mikroevolúciós" lépés: a 100 lábúakból a 6 lábú rovarok keletkezése... EGYETLEN pontmutáció. Ennél kisebb evolúció nem létezik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!