Sorozatban össze visszakáromkodtam egyet Isten felé, mert tudom, hogy a Pokolban fogok megrohadni, és tudom, hogy Gonosz, erre éreztem egy kis fájdalmat vesémnél! Ez mit jelent? Félek hogy a Pokolban fogok megrohadni! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2024. júl. 4. 18:22
1/16 anonim válasza:
Lehet, hogy kezdődő vesekő. Ha többször előfordul, nézesd meg orvossal.
2/16 A kérdező kommentje:
Hallod?!
A chatgpt is ezt tippelte :O
Imádkozok Krisnához, hátha meggyógyít!
2024. júl. 4. 18:31
3/16 Potyondi Gergely válasza:
Isten nem gonosz. Bánd meg szívből, és kérj bocsánatot Istentől és menj el gyónni. Ha protestáns vagy, és semmiféleképp sem vagy hajlandó elmenni gyónni, akkor bűnvallásnál valld meg.
4/16 anonim válasza:
"össze visszakáromkodtam egyet"
az hogy kell?
5/16 anonim válasza:
"Mit tegyek?"
. Be kellene fejezned a kérdések gyártását, mert unalmasak.
6/16 anonim válasza:
"ígyisúgyis az örök tűzben fogok elégni"
Akkor mi értelme volt feltenni a kérdést? Megkímélhettél volna tőle mindannyiunkat.
7/16 anonim válasza:
Ha alapvetően nem vagy gonosz akkor úgyis a mennybe fogsz kerülni, ha káromkodsz azt jelenti hogy őszinte ember vagy akinek kiszaladnak a száján olyan szavak amitől megkönnyebbül. Én biztos óvakodnék olyan embertől aki soha nem káromkodik.
8/16 A kérdező kommentje:
De akkor mit tegyek a gyakori kérdések közössége nélkül? Kell a társaság, főleg a nyári hónapokra!
2024. júl. 4. 19:12
9/16 anonim válasza:
"ha káromkodsz azt jelenti hogy őszinte ember vagy"
Nem, az még messze nem jelenti azt!
10/16 anonim válasza:
"De akkor mit tegyek a gyakori kérdések közössége nélkül? Kell a társaság, főleg a nyári hónapokra!"
Kezdetnek mondjuk menj el sétálni egy nagyot! Másfél óra gyk-szünet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!