Szerintetek olyan lesz a halál után, mint amilyen volt születésünk előtt?
Szép estét!Tudom, hogy nem lenne szabad folyamatosan ezen a kérdésen agyalnom, de egyszerűen megőrít ez a bizonytalanság! Belegondoltatok már abba, hogy mi van a halál után, vagy hogy milyen lesz a halál pillanatában?Mit fogunk érezni, amikor elmegyünk?Fel fogjuk fogni egyáltalán, hogy meghaltunk?És számotokra nem félelmetes belegondolni abba, hogy egyszer minden szerettünket örökre elveszítjük?És ti nem féltek attól a bizonyos "semmitől" , ami születésünk előtt is volt?
Bocsánat tudom sok ez így egyszerre, de minden kérdés és válasz érdekel.
"Szerintetek olyan lesz a halál után, mint amilyen volt születésünk előtt?"
Szerintem olyan lesz mint mikor még nem éltünk. Leállnak a sejtek és vége.
"Belegondoltatok már abba, hogy mi van a halál után, vagy hogy milyen lesz a halál pillanatában?"
A pillanat az attól is függ, hogy milyen körülmények között lesz. Az utána pedig mint írtam, legalábbis szerintem.
"Mit fogunk érezni, amikor elmegyünk?"
Biztos van valahol beszámoló, hogy mit éreztek a haláluk pillanatában az emberek amíg még tudtak beszélni. Keressél ilyeneket.
"Fel fogjuk fogni egyáltalán, hogy meghaltunk?"
Szerintem nem. Mert nem lesz rá képességünk. Leálltak a sejtek, nem működik az nincs mivel felfogni.
"És számotokra nem félelmetes belegondolni abba, hogy egyszer minden szerettünket örökre elveszítjük?"
Félelmetesnek nem mondanám. Szomorú de ki kell használni azt a kevés időt ami van. Különösen mert bármikor eljöhet az utolsó pillanat és az ember nem tudja melyik volt az.
"És ti nem féltek attól a bizonyos "semmitől" , ami születésünk előtt is volt?"
Létezésem előtt se volt félelmetes. Akkor minek féljek ha csak ugyan az lesz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!